Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Ρεσιτάλ παραδοσιακού χορού στο φεστιβάλ που διοργάνωσαν “οι Ρίζες”

pol-rizes-xoreftika1

Ρεσιτάλ δεξιοτήτων έδωσαν τα χορευτικά τμήματα 15 συλλόγων, που συμμετείχαν στο φεστιβάλ παραδοσιακού χορού, που διοργάνωσε ο σύλλογος φίλων της παράδοσης «οι Ρίζες», με τίτλο «Ας Αρχίσουν οι Χοροί», την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Ιουνίου. Σημειωτέον πως οι “Ρίζες” συμπλήρωσαν 10 χρόνια προσφοράς.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Την ομορφιά του χώρου, εκεί στην αυλή του 16ου Δημοτικού Σχολείου, συμπλήρωσαν οι πανέμορφες, παραδοσιακές, φορεσιές των 300 και πλέον χορευτών. «Ακούσματα πολλά, μουσική και τραγούδια, από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Αποδείχτηκε, για ακόμα μια φορά, πως είμαστε πλούσιοι σε ψυχή, μουσική, χορό, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
Πολύ καλή η οργάνωση, άριστη η φιλοξενία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου, που δούλεψαν ακούραστα για την επιτυχία της εκδήλωσης και στους χορευτές των συλλόγων που χόρεψαν με την ψυχή τους.
Η ξαφνική μπόρα δεν στάθηκε ικανή να διακόψει τη γιορτή. Όλοι έμειναν στη θέση τους και συνέχισαν με μεγαλύτερη όρεξη.
Στο τέλος της εκδήλωσης, στα πρόσωπα όλων ήταν ζωγραφισμένη η ικανοποίηση, για την τεράστια επιτυχία της. Ήταν ένα γεγονός, που έλειψε για χρόνια από την πόλη μας.
Το Σάββατο 21 Ιουνίου, οι χορευτές και τα μέλη του συλλόγου, μικροί και μεγάλοι, γιόρτασαν τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του, στη γιορτή για τη λήξη των μαθημάτων χορού.
Αφού οι… χοροί άρχισαν, υποσχέθηκαν να τους συνεχίσουν και να μην σταματήσουν να χορεύουν… για πολλά χρόνια ακόμα.

Τους το ευχόμαστε…

pol-rizes-xoreftika2 pol-rizes-xoreftika3 pol-rizes-xoreftika4 pol-rizes-xoreftika5 pol-rizes-xoreftika6 pol-rizes-xoreftika7 pol-rizes-xoreftika8

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.