Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2020

Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο του Μεσολογγίου

Ληστεία κινηματογραφικού τύπου έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο Μεσολόγγι.
Άγνωστοι δράστες μπήκαν σε αυλή που οδηγεί στο πίσω μέρος κοσμηματοπωλείου, άνοιξαν τρύπα στον τοίχο ανενόχλητοι και εισέβαλαν μέσα. Οι δράστες πήραν χρυσαφικά, εικόνες και άλλα κοσμήματα και έφυγαν βγαίνοντας από την τρύπα που είχαν σκάψει χωρίς να τραβήξουν την προσοχή!
Η ληστεία έγινε αντιληπτή το πρωϊ από τους ιδιοκτήτες που δεν πίστευαν στα μάτια τους. Απορίας άξιο είναι πως δεν τους πήραν χαμπάρι ούτε οι κάτοικοι των σπιτιών που βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής, ενώ ερωτήματα προκαλεί και η μέθοδος που χρησιμοποίησαν η οποία φαίνεται ότι είχε σχεδιαστεί καλά.
Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Μεσολογγίου κάνουν αυτή την ώρα ανακρίσεις για να μπορέσουν να συλλέξουν στοιχεία. Η ληστεία στο κέντρο της πόλης και ο τρόπος που έγινε πρέπει να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά της τοπικής κοινωνίας ώστε να λαμβάνει περισσότερα μέτρα ασφαλείας. Περισσότερη ενεργοποίηση απαιτείται και από την Α.Δ. Αιτωλίας καθώς είναι διάχυτο το αίσθημα και η άποψη πως η περιοχή είναι απροστάτευτη και η παρουσία των αστυνομικών οργάνων μικρή.

http://www.aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.