Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Ρόκος συγχαίρει Σπίρτζη

ΤΕΕΟ Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Ρόκος Κωνσταντίνος απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον συνάδελφο του νέο Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Πρόεδρο του ΤΕΕ Χρήστο Σπίρτζη. Αναφέρει σε αυτή:
κ. Υπουργέ, αγαπητέ συνάδελφε Πρόεδρε ,
εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και προσωπικώς εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια για τον ορισμό σου ως Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και εύχομαι εγκάρδια καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο ομολογουμένως δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνεις, την κρίσιμη αυτή χρονική στιγμή για τη χώρα.
Η γνώση, των προβλημάτων και στρεβλώσεων της Τεχνικής Παραγωγικής Διαδικασίας της Χώρας, των δράσεων εκείνων που επιφέρουν την εξυγίανσή της την ενδυνάμωσή της και εν τέλει την τόνωση της οικονομίας, σε συνάρτηση με την καθαρότητα σκέψης αλλά και τον ρεαλισμό με τον οποίο είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τα ακανθώδη και πολυπαραγοντικά προβλήματα του τεχνικού κόσμου, με ωθούν να ευελπιστώ σε αύξηση των πιθανοτήτων επίλυσης των κρίσιμων τεχνικών ζητημάτων που ταλανίζουν την χώρα μας.
Την αρωγή του Τμήματός μας στην δύσκολη και επίπονη καταβαλλόμενη προσπάθεια από μέρους σου, παρακαλώ θεώρησέ την δεδομένη, τόσο για τα ζητήματα της Αιτωλοακαρνανίας όσο και γενικότερα.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

Ρόκος Κων/νος

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.