Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Σάββατο κλειστά Ιούλιο- Αύγουστο αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου

Σάββατο κλειστά Ιούλιο- Αύγουστο αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου

DSCN7239Ολιγόλεπτη και τυπική ήταν η διαδικασία στην σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου η οποία είχε αποκλειστικό θέμα τη συζήτηση και απόφαση σχετικά με το θερινό πενθήμερο για το 2015 .
Η συνέλευση έγινε με μικρή συμμετοχή στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανία και οι παρόντες ομόφωνα αποφάσισαν κατά το δίμηνο Ιουλίου- Αυγούστου 2015 τα εμπορικά καταστήματα της πόλης να παραμένουν κλειστά τα Σάββατα, όπως άλλωστε εισηγήθηκε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Π.Μπεσίνης και όπως συμβαίνει εξάλλου χρόνια τώρα στο Αγρίνιο.
Ειδικότερα το θερινό πενθήμερο θα ξεκινήσει από το Σάββατο 4 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 29 Αυγούστου με τον Εμπορικό Σύλλογο να επιθυμεί την εφαρμογή του από όλα τα μέλη του είτε παρέστησαν είτε όχι στην σημερινή συνέλευση.

Νεώτερη ενημέρωση: η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου ενημερώνει ότι η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13-5-2015, ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Δ.Σ. για εφαρμογή θερινού πενθημέρου με κλειστά τα καταστήματα στην πόλη μας από το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015 έως και το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015.
DSCN7241DSCN7246

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. Agriniotis

  Μπράβο στον εμπορικό σύλλογο, που συνεχίζει την όμορφη αυτή συνήθεια. Είναι μια ευκαιρία για όλους μας τα σ/κ του καλοκαιριού να ανασαίνουμε από τον κόπο όλης της χρονιάς.

 2. georgia

  Κάθε χρονο τα ίδια!Έρημη πόλη όλο το καλοκαίρι…λίγοι είναι οι νεοπλουτοι Αγρινιώτες που αποφασίζουν για την εγκατάλειψη μιας ολόκληρης πολης!!Ξέρετε πόσος κόσμος γεμίζει τα ξενοδοχεία του Αγρινίου ερχόμενος εδώ για γάμους η αλλες εκδηλωσεις και αναρωτιέται γιατί;κάποιοι μάλλον τα “έχουν” και αποφασίζουν για ολους μας….

 3. made by stone

  και αυτοι που ερχονται για γαμους και εκδηλωσεις σβκ στο ΑΓΡΙΝΙΟ,θα μας πειτε οτι θα εκαναν και τα ψωνια τους στην πολη…
  τι αλλο θα ακουσουμε..

 4. Christos

  Αααααχχχχ! Τέλεια! Τώρα μπορώ χωρίς τύψεις να κράζω τους φίλους μου εμπόρους ότι είναι μιάαα χαρά οικονομικά και ότι για μια ζωή άλλοι θα αποφασίζουν γι’αυτούς και τις περιουσίες τους! Περαστικά τους….Έχετε πολύ πλάκα τελικά :)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.