Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Σάββατο 31 Ιανουαρίου: Πάρτυ των ”GUERREROS” στην Αθήνα.

Σάββατο 31 Ιανουαρίου: Πάρτυ των ”GUERREROS” στην Αθήνα.

Ο Σύλλογος Φίλων Παναιτωλικού Αθήνας ”GUERREROS”, διοργανώνει αυτό το Σάββατο 31 Ιανουαρίου πάρτυ στο Placebo Club στις 22:30 (Bεντήρη 7, Όπισθεν Χίλτον). H εν λόγω εκδήλωση γίνεται με σκοπό αφενός μεν τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών, αφετέρου δε για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου προκειμένου να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδά του.

Το agrinionews βρέθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου (Λεωφ. Συγγρού 9) και συνομίλησε με τους ”GUERREROS”. Μπαίνοντας στον ομολογουμένως άψογα διαμορφωμένο χώρο, όπου το κυανοκίτρινο χρώμα δεσπόζει, έχεις την αίσθηση ότι βρίσκεσαι στη γενέτειρα πόλη, ενώ το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και όχι μόνο, σε ταξιδεύει στο χρόνο και στην ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τον Οκτώβριο του 2007 ένα όνειρο δεκαετιών των φίλων του Παναιτωλικού στην Αθήνα έγινε πραγματικότητα. Τότε μια ομάδα νέων ανθρώπων με όρεξη και μεράκι, αφιερώνοντας όλες τις ώρες του ελεύθερου χρόνου της, ίδρυσε το Σ.Φ.Παναιτωλικου Αθήνας ”GUERREROS”. Η αρχή ομολογουμένως ήταν δύσκολη και τα εμπόδια πολλά. Όμως, η ανιδιοτελής αγάπη για την ομάδα ήταν τόσο μεγάλη που όλες αυτές οι δυσκολίες δεν μπορούσαν να πτοήσουν και να κάμψουν τον πόθο για διάδοση της Παναιτωλικής ιδέας και στην πρωτεύουσα.

Έτσι, εδώ και 1,5 χρόνο οι GUERREROS μπορούν να περηφανεύονται ότι έχουν μια συνεχή και αξιοπρεπή παρουσία στα αθλητικά και όχι μόνο δρώμενα. Οι δραστηριότητες μιλούν από μόνες τους. 13 οργανωμένες εκδρομές σε αγώνες της ομάδας εκτός Αθήνας, συνδιοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου με το Σύλλογο Αγρινιωτών Φοιτητών, κοινωνικές παρεμβάσεις (ανάρτηση πανό κατά της εκτροπής στον αγώνα με τη Λάρισα) , αλλά και δελτία τύπου για την πορεία της ομάδας, τα οποία αποτέλεσαν το εφαλτήριο ενός γόνιμου και δημοκρατικού διαλόγου για το μελλον του Παναιτωλικού μας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Τραγουλιάς μας ανέφερε : ”Όλες αυτές οι δραστηριότητες είναι απόρροια των ισχυρών δεσμών φιλίας και αλληλεγγύης που έχουμε αναπτύξει όλα τα μέλη μεταξύ μας. Δύο φορές τηνεβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 7 μ.μ. εώς τις 11μ.μ., συγκεντρωνόμαστε στα γραφεία μας, ανταλλάσουμε απόψεις και πάνω απ όλα ανοίγουμε παναιτωλική κουβέντα. Ο Παναιτωλικός για εμάς είναι φορέας της Αγρινιώτικης συνείδησής μας”. Τέλος ο Γενικός Γραμματέας των GUERREROS Κώστας Καλλιακμάνης, με αφορμή το μεθαυριανό πάρτυ μας δήλωσε τα εξής : ”Ευελπιστούμε στη συμμετοχή όλων των Αγρινιωτών της Αθήνας σε αυτή μας την εκδήλωση, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά αυτή η συλλογική και πάνω απ’ όλα ανιδιοτελής προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει απ τον Οκτώβριο του 2007”.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6946354300 (Τραγουλιάς Χρήστος)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.