Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Σάλος με «αποκλειστικές» στο Νοσοκομείο Ρίου

Σάλος με «αποκλειστικές» στο Νοσοκομείο Ρίου

Την ώρα που στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ έχουν μπει 21 γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών για αδικαιολόγητο πλουτισμό, στο φως της δημοσιότητας έρχονται και άλλες ιστορίες με πρωταγωνίστριες αποκλειστικές νοσοκόμες που προσφέρουν και… ροζ υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την Espresso, πρόσφατα οι προβολείς της δημοσιότητας έπεσαν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, όταν έγινε γνωστό πως νοσοκόμες προσέφεραν… έξτρα υπηρεσίες σε ασθενείς και συνοδούς.

Δημοσιεύματα σε τοπικές εφημερίδες, σύμφωνα πάντα με την Espresso, ανέφεραν πως ήταν κοινό μυστικό το γεγονός ότι μέσα στο νοσοκομείο εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες γυναίκες από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία ή χώρες της πρώην ΕΣΣΔ που προσέφεραν… ροζ  θεραπείες στα δωμάτια και τις τουαλέτες του νοσοκομείου. Την υπόθεση κατήγγειλαν νόμιμες συναδέλφισσές τους, που πρόσθεσαν ότι η «ταρίφα» είναι 30 ευρώ.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε πρόσφατα ένα ακόμη τραγελαφικό περιστατικό: Οι λογαριασμοί των τηλεφώνων του νοσοκομείου εκτινάχθηκαν στα 67.000 ευρώ, τη στιγμή που φυσιολογικά κυμαίνονταν από 7.000 έως και 10.000 ευρώ.Οπως αποκαλύφθηκε, υπάλληλοι τηλεφωνούσαν σε εταιρεία με προβλέψεις μελλοντολόγων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.