Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

Σάλος στο Ξηρόμερο από τις επιλογές της ΝΔ

Σάλος στο Ξηρόμερο! Ο Δήμος χωρίς εκπροσώπηση στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας!

 Με μεγάλη έκπληξη παρακολουθούν τις δύο τελευταίες μέρες οι κάτοικοι του Ξηρομέρου, τα όσα διαδραματίζονται σε επίπεδο κομμάτων, που προετοιμάζονται για τις επικείμενες εθνικές εκλογές. Η έκπληξη τους, δεν έχει να κάνει τόσο με τα μικρότερα κόμματα, όσο με τα λεγόμενα κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Το όργιο φημών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο…..
    Αν για το ΠΑΣΟΚ, οι πληροφορίες είναι συγκεκριμμένες, καθώς απ’ ότι φαίνεται έστω και με δυσκολίες, θα κλείσει ψηφοδέλτιο τελικά, τα πράγματα στη ΝΔ, προκαλούν τεράστια ερωτηματικά στους Ξηρομερίτες. Απ’ ότι όλα δείχνουν, ένα τεράστιο κομμάτι του νομού που καλύπτει ο δήμος Ξηρομέρου, για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του, δεν θα έχει εκπρόσωπο από τη ΝΔ, στις εκλογές!!!
       Ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου Ξηρομέρου Δημήτρης Αρβανίτης ο οποίος είχε λάβει διαβεβαιώσεις απ τα υψηλότερα κλιμάκια του κόμματος κι οποιος είχε τη στήριξη του Δημάρχου αλλά και τη προτίμηση του συνόλου σχεδόν των Ξηρομεριτών μένει έξω απ τα ψηφοδέλτια αφου επιβλήθηκε λόγω ποσόστωσης τέταρτη γυναίκα υποψήφια η κ. Σερεπίσου από τη Πάλαιρο.
     Ετσι ο Δήμος Ξηρομέρου μένει χωρίς υποψήφιο, πράγμα πρωτοφανές στην εκλογική ιστορία της Νέας Δημοκρατίας, όταν οι αντίστοιχοι σε μέγεθος Δήμοι Ναυπάκτου και Βόνιτσας διαθέτουν από δύο.
           Ο λάθος σχεδιασμός, στερεί έτσι από τους ψηφοφόρους του Ξηρομέρου που στηρίζουν τη ΝΔ, την δυνατότητα να στηρίξουν κάποιον δικό τους άνθρωπο. Ήταν δηλαδή στραβό το κλίμα, το’ φαγε κι ο γάϊδαρος… Πολλοί Ξηρομερίτες, θα στραφούν πλέον σε λύσεις από τα μικρότερα κόμματα και η εξήγηση είναι απλή…
         Ο Δήμαρχος Πυθαγόρας Σαμαράς, ο οποίος συνδέεται με φιλική σχέση χρόνων με τον συνώνυμο του Πρόεδρο της ΝΔ, αδυνατεί να πιστέψει ότι είναι δυνατό να γίνει αυτό ενώ όσοι γνωρίζουν την εκρηκτική προσωπικότητα του αναμένουν με ενδιαφέρον την αντίδραση του.
Να δούμε τι τελικά θα επικρατήσει απ’ όλα όσα ακούγονται…
xiromeronews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.