Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, 2020

Σέρφαρε σε πορνογραφικό υλικό από υπολογιστή νηπιαγωγείου!

κατάλογοςΘα μπορούσε να είναι μια τραγελαφική ιστορία αλλά καθώς συνέβη σε σχολείο και μάλιστα νηπιαγωγείο έχει προκαλέσει προβληματισμό αλλά και άκρατη φημολογία.
Σε χωριό του δήμου Μεσολογγίου έγινε αντιληπτό πως κάποιος χρησιμοποίησε τον υπολογιστή του νηπιαγωγείου για να σερφάρει σε ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού… Το ιστορικό του Η/Υ πρόδωσε την ενέργεια άλλα όχι τον δράστη ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι εξωσχολικός που απλώς κάποια βραδιά «επισκέφθηκε» τον σχολικό χώρο.
Η διεύθυνση του σχολείου όταν ενημερώθηκε για το συμβάν κινήθηκε αρμοδίως… Ενημερώθηκε η Επιτροπή Παιδείας του δήμου, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας αλλά φυσικά και η αστυνομία και -όπως λέγεται -η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Σκοπός να εντοπιστεί ο δράστης της… κακοήθειας αυτής που έγινε στο νηπιαγωγείο.
Η ιστορία έτσι έχει σε γενικές γραμμές ωστόσο η φημολογία στην τοπική κοινωνία διακινήθηκε εν μέρει διαστρεβλωμένη και έγινε λόγος ακόμη και για παιδική πορνογραφία κάτι που δεν ισχύει. Όπως και να έχει ο δράστης αναζητείται και σίγουρα θα πάρει το μάθημά του…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.