Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Η επιστολή παραίτησης Τορουνίδη από τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ

Η επιστολή παραίτησης Τορουνίδη από τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ

 Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Eπιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ κ. Σπύρος Τορουνίδης σήμερα οριστικά υποβάλλει την παραίτησή του που θα έχει κατατεθεί και συζητηθεί μέχρι το μεσημέρι. Δεν επιθυμεί να κάνει δηλώσεις πριν γίνει αυτό, για ευνόητους λόγους,  όπως τόνισε στο agrinionews.gr . Πρόκειται για μια απόφαση που έχει παρθεί εδώ και καιρό και δεν θα μπορούσε να αναβληθεί περισσότερο. Οι συνεργάτες του πάντως και οι άνθρωποι με τους οποίους ήταν κοντά του στον κομματικό περίγυρο του ΠΑΣΟΚ είχαν ενημερωθεί εδώ και κάποιες μέρες για την πρόθεσή του αυτή. Θα έχει πάντως, ενδιαφέρον να πληροφορηθούμε λεπτομέρειες για το ζήτημα, κάτι που όμως όπως μας δήλωσε δεν μπορεί να γίνει πριν κατατεθεί η παραίτηση. Είναι γνωστό ότι το κλίμα στο τοπικό ΠΑΣΟΚ είναι ιδιαίτερα βαρύ το τελευταίο διάστημα, οι οργανώσεις σε αδράνεια,  και με ενδιαφέρον πλέον αναμένονται οι περενέργειες της παραίτησης Τορουνίδη.

Γ.Σ.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η επιστολή παραίτησης του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

                                                                                                                                    06/10/2011

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ                                                                        

                ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ , ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ , ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΘΥΤΕΙΕΣ.ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ Ν.Ε. ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ , ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ.

                ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ , ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

                ΕΜΕΙΣ ΚΛΗΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΚΦΡΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ , ΜΕΡΑΚΙ , ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΣΤΟΣ.

                ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ , ΟΧΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΤΙΚΑ , ΜΕ ΠΑΡΕΕΣ, ΜΕ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ, ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ <<ΦΙΛΙΕΣ>> ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ.

                ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΡΑΜΜΤΕΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

                ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΜΑ Η ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ , ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΡΤΙΟ.

                ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΕΜΕΝΑ.

                ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ <<ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ>> ΠΟΥ  ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

                ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ Ν.Ε. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ.

                ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ , ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΣΠΥΡΟΣ Γ. ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ                                                                                                                                                                                                                                       

 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΑΓΡΙΝΙΟ   06/10/2011 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.