Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Σαράκης: πολιτική ανοησία η διαγραφή μου

Σαράκης: πολιτική ανοησία η διαγραφή μου

sarakhsΣυγχαρητήρια στη Δικαιοσύνη γιατί έλαβε την απόφαση να μην προφυλακίσει τους εντολείς του, Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο, ενώ υπήρχε φορτισμένο κλίμα, ακόμη και «δηλώσεις που φερόταν να έχει κάνει ο πρωθυπουργός» έδωσε ο αγρινιώτης δικηγόρος Παύλος Σαράκης.

Μιλώντας στον BHMA 99.5, ο κ. Σαράκης είπε πως «ι κατηγορούμενοι αντιμετώπιζαν το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, που επισύρει ποινή κάθειρξης από 10 έως 20 έτη κάθειρξης και έτσι ήταν δυνατή η προσωρινή τους κράτηση».

Για τη διαγραφή του από τη ΝΔ, επειδή ανέλαβε την υπεράσπιση των Κασιδιάρη και Παναγιώταρου, αναφέρει ότι «ήταν μια πολιτική ανοησία, που έδινε σ’ αυτήν την υπόθεση πολιτικό χαρακτήρα, ενώ, όπως την αντιμετωπίζω εγώ, είναι μια ποινική υπόθεση και διαδικασία».

Ανέφερε ακόμη ότι προσκομίστηκαν στοιχεία που κλόνισαν τις κατηγορίες και πρόσθεσε ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα είναι υποψήφιος, μετά από αυτή την απόφαση, στις δημοτικές εκλογές, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

«Εγώ, έκανα το καθήκον μου, χωρίς να έχω καμία ιδεολογική σχέση με τη ΧΑ, κάνοντας μόνο το επαγγελματικό μου καθήκον και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα και αυτό είναι η ηχηρή απάντησή μου στη ΝΔ» τόνισε.

Για την επίθεση του κ. Κασιδιάρη σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι δεν θα απολογηθεί για τέτοιες συμπεριφορές. «Καταδικάζω τέτοιες συμπεριφορές, διότι οι δημοσιογράφοι κάνουν το καθήκον τους» είπε.

Newsroom ΔΟΛ-in.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.