Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

«Σελίδες ενός έφηβου χειμώνα»

«Σελίδες ενός έφηβου χειμώνα»

Πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου  πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου της συγγραφέως Βησσαρίας Ζορμπά Ραμμοπούλου «Σελίδες ενός έφηβου χειμώνα» στο νέο βιβλιοπωλείο του Αγρινίου «Βιβλιοτρόπιο» (Καζαντζή 25, Αγρίνιο).

Για το βιβλίο μίλησε ο κ. Ιωάννης Νεραντζής καθώς και η ίδια η συγγραφέας κα Βησσαρία Ζορμπά Ραμμοπούλου.Την παρουσίαση του βιβλίου συντόνιζε η υπεύθυνη του βιβλιοπωλείου Δάμπλια Ματίνα.

Η κυρία Ζορμπά Ραμμοπούλουείναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάζεται ως διευθύντρια στο 4ο Γυμνάσιο Αγρινίου.Έχει γράψει βιβλία για παιδιά, πολλά από τα οποία διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς, ενώ το διήγημά της «Η συνέντευξη» βραβεύτηκε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διηγήματος «Α. Σαμαράκης» το 2000.Για τη συγγραφή θεατρικών έργων για παιδιά έχει αποσπάσει Έπαινο από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά το 2003 για το έργο της «ΝΙΝΙΑΝ: Οι περιπέτειες ενός ευτυχισμένου Νάνου που έγινε δυστυχισμένος Γίγαντας» (1η παράσταση 15/12/2004 από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων σε σκηνοθεσία Λουίζας-Μαρίας Παπαδοπούλου), Κρατικό Βραβείο από το Υπουργείο Πολιτισμού το 2004 για το έργο της «Ιβάν… ο Τρυφερός» και Βραβείο Κύκλου Παιδικού Βιβλίου 2010 για το βιβλίο της «Το κρυμμένο εργοστάσιο παιχνιδιών».

Από τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ κυκλοφορεί επίσης το ιστορικό της μυθιστόρημα «Με την Πορφύρα και το Χρωστήρα» ενώ από τον ίδιο εκδοτικό οίκο πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα «Το Κρυμμένο Εργοστάσιο Παιχνιδιών» (Βραβείο Εφηβικού Μυθιστορήματος 2010).

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.