Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Σεμινάριο για “πλήρη ανάλυση του Ε9 – Πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α.”

Σεμινάριο για  “πλήρη ανάλυση του Ε9 – Πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α.”

enfiaΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -10ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ KAI ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανακοίνωση διεξαγωγής ενημερωτικών σεμιναρίων

Το Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργανώνει στο Μεσολόγγι και στον Πύργο δύο ενημερωτικά σεμινάρια με θέμα:

Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΟΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΕΝ.Φ.Ι.Α.) ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ Ε9

Πλήρης ανάλυση του Ε9 – Πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν:

Μεσολόγγι στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο (κεντρική αίθουσα αμφιθεάτρου) την Παρασκευή 19/09/2014 και ώρα από 15:30 έως 22:30.

Πύργος στο Συνεδριακό Κέντρο του κτηρίου της Π.Ε. Ηλείας (Μανωλοπούλου 31) το Σάββατο 20/09/2014 και ώρα από 09:00 έως 16:00.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΚΟΛΛΙΑ ΑΝΝΑ (Προϊσταμένη Τμήματος Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας της Δ/νσης Φορολογίας Κεφαλαίου του Υπουργείου Οικονομικών).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς. Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 17/09/2014, νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 17/09/2014, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Τα σεμινάρια διατίθεται δωρεάν.

Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (Ζαΐμη 21 4ος όροφος Πάτρα), από τις 01/09/2014 έως τις 17/09/2014.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2610221645.

Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από το Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (Ζαΐμη 21 4ος όροφος Πάτρα), αλλά και από τη σχετική ιστοσελίδα του Ο.Ε.Ε. (www.oe-e.gr)

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο ή στο FAX 2610273767 και ηλεκτρονικά στο e-mail: oee10pt@oe-e.gr.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σε ηλεκτρονική μορφή οι σχετικές σημειώσεις του σεμιναρίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.