Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών για καθηγητές

index24Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Aιτωλοακαρνανίας, διαπιστώνοντας τις ανάγκες για τη γνώση και παροχή Πρώτων Βοηθειών στο χώρο του σχολείου διοργανώνει σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό- Περιφερειακό Τμήμα Αγρινίου.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, θα ξεκινήσει την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου  μεταξύ των ωρών 17.30 -19.30 και θα διεξάγεται στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Αγρίνιο- (Σταίκου 2 – 4ος όροφος) κάθε Τρίτη και Πέμπτη.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται με εποπτικό τρόπο και με την ενεργό συμμετοχή των επιμορφουμένων, ενώ οι ομάδες θα είναι (12) δωδεκαμελείς. Εάν υπάρξουν περισσότερες από 12 συμμετοχές θα επαναληφθεί το Σεμινάριο σε άλλες ομάδες και σε μεταγενέστερο χρόνο.

Το Σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν όποιοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται.

Η συνολική διάρκειά του Σεμιναρίου είναι δεκατέσσερις (14) ώρες (7 συναντήσεις) και η υλοποίησή του θα πραγματοποιηθεί από την Εκπαιδεύτρια-Νοσηλεύτρια του Περιφερειακού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Αγρίνιο κ. Τσούτσικου Αρετή.

Το κόστος της παρακολούθησης είναι 20 Ευρώ και περιλαμβάνει:

α) Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών (EFAC) με ισχύ 3 χρόνια.

β) Βιβλίο Πρώτων Βοηθειών.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό των 20 Ευρώ πριν την έναρξη των μαθημάτων στον τραπεζικό λογαριασμό του Ε.Ε.Σ. στην EUROBANK – αριθμός λογαριασμού 0026.0240.39.0201168284.

Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει μόνο σε ταμείο συναλλαγής και όχι από Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές (Α.Τ.Μ.) προκειμένου να εμφαίνεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη στη απόδειξη κατάθεσης. Την απόδειξη κατάθεσης καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Αγρίνιο προκειμένου η Υπεύθυνη του Ε.Ε.Σ. κ. Τσούτσικου Αρετή να τους συμπεριλάβει στην ομάδα επιμόρφωσης.

Η κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου.

Πριν από την έναρξη του Σεμιναρίου παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την  Εκπαιδεύτρια κ. Τσούτσικου στο τηλέφωνο 26410-33853, ώστε να πληροφορηθούν σε  ποια ομάδα θα ανήκουν..

Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει η προκήρυξη 1 αντίστοιχου Σεμιναρίου Παροχής Πρώτων Βοηθειών στο Μεσολόγγι σε συνεργασία με το εκεί Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Πληροφορίες στον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Χριστοδουλίδη Ρένο – τηλέφωνο επικοινωνίας 6972179642.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.