Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Σενάρια για αποχώρηση της Νίκης Φούντα από τη ΔΗΜΑΡ

Σενάρια για αποχώρηση της Νίκης Φούντα από τη ΔΗΜΑΡ

41e4ef792429baac82e9d2b89286c23a_LΜε τη στάση της βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ ασχολούνται δημοσιεύματα με σημερινό (EΔΩ) μάλιστα να αναφέρει πως «η νεαρή βουλευτής διαφωνεί με την αριστερή στροφή που επιχειρείται στη ΔΗΜΑΡ και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη”.
Η αλήθεια είναι ότι η ίδια με τις απαντήσεις της αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά τονίζοντας πως αναμένει τις αποφάσεις του συνεδρίου στο οποίο πάντως δεν θα παραστεί.
Μιλώντας εξάλλου στην εφημερίδα Βραδυνή (ΕΔΩ) η κυρία Φούντα ερωτάται έαν σε περίπτωση που επιλέξει να ανεξαρτοποιηθεί  θα παρέδιδε την έδρα   στη ΔΗΜΑΡ, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι σήμερα στη Βουλή καθώς ο Πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης, επέλεξε να διατηρήσει την έδρα του στη Β Αθηνών και όχι στην Αιτωλοακαρνανία, αφήνοντας έξω από την Βουλή το στενό του συνεργάτη Δημήτρη Χατζησωκράτη.
Και απαντά η κυρία Φούντα: « Δυόμιση χρόνια μετά την εκλογή μου θεωρώ πως πια υπάρχει κι ένα έργο, μια προσπάθεια να με συνοδεύει. Θέλω να πιστεύω λοιπόν πως πλέον «γνωριζόμαστε» με τον κόσμο της ΔημΑρ αλλά κυρίως με τους ψηφοφόρους που με τίμησαν με την ψήφο τους, άρα ελπίζω να γίνει σεβαστή η όποια απόφαση θα πάρω. Φαντάζομαι δηλαδή πως πλέον θα κριθώ από την πορεία και την συνέπειά μου και όχι από ιδεοληψίες περί κομματικής επετηρίδας. Αυτό το λέω για να κάνω σαφές πως δεν θα είναι αυτό που θα σταθμίσω όταν και αν χρειαστεί να αποφασίσω. Και να μου επιτρέψετε μια επισήμανση: χρωστάω πολλά στον Πρόεδρό μου και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του, αλλά επέλεξε την έδρα της Β’ Αθήνας. Απλά. Δεν επέλεξε εμένα έναντι κάποιου. Το έχει δηλώσει και ο ίδιος πολλές φορές, και πριν και μετά τις δύο εκλογές μου».

Πέραν πάντως από τις πολλές συνεντεύξεις η Νίκη Φούντα έχει ελέυθερο χρόνο για να συμμετάσχει και σε άλλες ασχολίες, όπως σε τρύγο, ενημερώνοντας σχετικά τους διαδικτυακούς της φίλους.

menidi

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. A.D.

  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣ ΦΟΥΝΤΑ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ…ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
  ΑΠΟ ΠΑΠΑΡΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΕΜΑΤΟ….
  ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!

 2. antikeimenikos

  Παρακαλώ να δημοσιευθεί…

  Διάβασα το παρακάτω σχόλιο σε κάποιο site, ισχύει τελικά;

  “Πρόσφατα ενημερωθήκαμε από τον ηλεκτρονικό τύπο και το facebook ότι η βουλευτής Αιτ/νίας της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα έγινε και ξενοδόχος, καθώς άνοιξε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στα Παλιάμπελα Βόνιτσας με την ονομασία «ΜΑΝΝΑ ΓΗ». Το συγκρότημα αποτελείται από 5 ανεξάρτητες πολυτελείς κατοικίες, δηλαδή όσα και τα μέλη της οικογένειας της και ιδιοκτήτες του οικοπέδου!
  Σας θυμίζει κάτι, μήπως τον πρώην υπουργό της Ν.Δ. κο Μιχάλη Λιάπη;
  Το κόστος κατασκευής ανήλθε στις 400.000 ευρώ, έλαβε χρηματοδότηση 250.000 ευρώ το 2014 από την Εθνική Τράπεζα και παρείχε εμπράγματη εξασφάλιση το ακίνητο που κατασκευάστηκε η μονάδα. Προφανώς η Εθνική Τράπεζα αξιολόγησε θετικά τον επενδυτικό φάκελο της βουλευτού Νίκης Φούντα και έκρινε την επένδυση οικονομικά βιώσιμη και ότι παρείχε επαρκείς εμπράγματες εξασφαλίσεις.
  Μάλιστα, η περιοχή της Βόνιτσας «φημίζεται» για τις όμορφες παραλίες της, τα καταγάλανα νερά, την έντονη ξενοδοχειακή δραστηριότητα και επισκεψιμότητα από Έλληνες και ξένους, γεγονός που «εξασφαλίζει» την οικονομική βιωσιμότητα της επένδυσης!
  Χιλιάδες νέοι επιχειρηματίες ή εν δυνάμει επιχειρηματίες, όπως όλοι γνωρίζουμε έχουν υποβάλει επενδυτικούς φακέλους για να χρηματοδοτηθούν και η απάντηση δεν έρχεται από τις τράπεζες (πολύμηνες καθυστερήσεις) ή έρχεται αρνητική.
  Μπορεί η Νίκη Φούντα να μας γνωρίσει τη μεθοδολογία που χρησιμοποίησε, ώστε να της εγκριθεί το δάνειο και μάλιστα να εκταμιευθεί, ώστε να την εφαρμόσουν και οι χιλιάδες νέοι που περιμένουν στην ουρά για μια έγκριση και μια εκταμίευση;

  ΥΓ1 Μήπως έχουν αποφασίσει ποιος θα είναι ο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και συλλέγουν σιγά-σιγά τα κουκιά;
  ΥΓ2 Όταν οι νέοι επιστήμονες δεν έχουν πρόσβαση σε χρηματοδοτήσεις, όταν δεν μπορούν να εξασφαλίσουν το προς το ζην για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, κάποιοι εκμεταλλεύονται τις πολιτικές προσβάσεις και γίνονται επιχειρηματίες! “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.