Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 2020

Σενάρια υποψηφιοτήτων στο Μεσολόγγι

Σε κανονικές συνθήκες, σε ένα χρόνο και 2 μήνες περίπου από τώρα έχουμε δημοτικές εκλογές, άνευ φυσικά απροόπτου. Κατά συνέπεια, η προεκλογική περίοδος έχει πλέον αρχίσει και τυπικά, με τους ενδιαφερόμενους για το Δήμο Μεσολογγίου να εκδηλώνουν πλέον ανοικτά τις προθέσεις τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του διημέρου, εντός της εβδομάδας ο υποψήφιος βουλευτής και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Καραπάνος φέρεται να εκδηλώνει και επισήμως την πρόθεσή του να διεκδικήσει το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ήδη βρίσκεται στην διαδικασία στελέχωσης του ψηφοδελτίου του, προσεγγίζοντας κομματικά μέλη από το διευρυμένο δήμο Μεσολογγίου.

Επόμενη υποψηφιότητα προέρχεται από νέους, δραστήριους και αναγνωρισμένους επιχειρηματίες του Μεσολογγίου, με επικεφαλής τον Βασίλη Κώτση. Οι πληροφορίες και εδώ λένε ότι οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει, το κλίμα είναι θετικό και αναμένεται και εδώ το επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από την κατάθεση υποψηφιότητας στον πολιτικό χώρο όπου ανήκουν.

Στα παραπάνω θα πρέπει να συμπληρώσουμε τις από καιρό εκφρασμένες προθέσεις του Σάββα Γερογιάννη και Νίκου Μουρκούση (ο οποίος ήδη έχει ανακοινώσει την κάθοδό του). Ακόμη, ακούγονται ονόματα όπως του Γιώργου Αντύπα, ενώ για πολλούς θεωρείται δεδομένη και η κάθοδος του Γιάννη Αναγνωστόπουλου.

onairnews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.