Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Σενάριο για Ρομάνο στον Παναιτωλικό

Σενάριο για Ρομάνο στον Παναιτωλικό

Στο βάθος Ρομάνο

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Εργοτέλης τα οποία οξύνθηκαν με την παραίτηση του Δημήτρη Παπουτσάκη, δημιούργησαν κλίμα ανησυχίας στις τάξεις της Κρητικής ΠΑΕ, ενώ άρχισαν να εξυφαίνονται σενάρια πιθανής αποχώρησης παικτών. Στο Αγρίνιο κάποιοι προχώρησαν ακόμα παραπέρα, θέλοντας να ανοίγει ο δρόμος για την απόκτηση ενός από τους κορυφαίους παίκτες που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον Εργοτέλη, του Ντιέγκο Ρομάνο.

Ο 32χρονος Αργεντινός παίζει στον χώρο που ο Παναιτωλικός αναζητά ποδοσφαιριστή, δηλαδή πίσω από τον φορ ή στα πλάγια της μεσαίας γραμμής και δεξιά και αριστερά με την ίδια ευχέρεια. Αν και πέρσι λόγω του τραυματισμού (στο τέλος Οκτωβρίου) έμεινε για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, φέτος έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του, έχοντας πολύ καλή απόδοση. Μάλιστα, ο Πλατανιάς έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον του Παναιτωλικού που έχει εκδηλωθεί προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή με τις πρώτες διερευνητικές κρούσεις. Τα πιο ευφάνταστα σενάρια τον ήθελαν να βρίσκεται στο Αγρίνιο για κατ’ ιδίαν επαφή. Κάτι τέτοιο, όμως, διαψεύδεται, χωρίς πάντως να κρύβεται ότι αν ο ποδοσφαιριστής έμενε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, σαφώς και θα ενδιέφερε τους κυανοκίτρινους.

Ο Νίκος Καραγεωργίου γνωρίζει πολύ καλά τις αρετές του έμπειρου μεσοεπιθετικού από την συνύπαρξή τους τα προηγούμενα χρόνια στο Ηράκλειο και αν ήταν εφικτή μια τέτοια μετακίνηση θα την ήθελε πάρα πολύ. Άλλωστε, όπως φάνηκε στις πρόσφατες επιλογές, επιδιώκει να φέρει στο Αγρίνιο παίκτες με τους οποίους δούλεψε σε προηγούμενες ομάδες.

Ακόμα και αν πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για την ολοκλήρωσή της. Πρώτα να ξεκαθαρίσει η σχέση του Ρομάνο με τον Εργοτέλη (που δεν είναι βέβαιο ότι θα διακοπεί) και μετά να εξελιχθεί εκείνη με τον Παναιτωλικό. Με άλλες ομάδες, προφανώς να παραμονεύουν για να τον κάνουν δικό τους, αφού ο Αργεντινός μπορεί κάλλιστα να παίξει και στη Super League.

Πέρα από τα σενάρια που αφορούν τον Ρομάνο, τις τελευταίες μέρες υπήρξαν αντίστοιχα περί επιστροφής του Γιώργου Θεοδωρίδη. Ο πρώην “κάπτεν” του Παναιτωλικού, ούτε ελεύθερος είναι, ούτε είναι εύκολη η συνεργασία του με τον Νίκο Καραγεωργίου. Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις τους διαρρήχθηκαν και οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας του ποδοσφαιριστή με το Εργοτέλη και τη φυγή του στη Γερμανία, απ’ την οποία επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού.

Χρήστος Στούμπος-εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.