Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Σε απεργία σωματεία του Ε.Κ.Αγρινίου με την ψήφιση του Ασφαλιστικού

ΕΚΑΣυνεδρίασε την Κυριακή 3/1/206  ώρα 6:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου το Δ.Σ. του σωματείου  Εργατοϋπαλλήλων και Τεχνιτών Ιματισμού και αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει την απόφαση του Ε.Κ.Α. για απεργία με πανελλαδικό πανεργατικό συντονισμό, όταν φέρει  η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ στη βουλή το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό .

“Καλούμε τους συναδέλφους του κλάδου να συμβάλουν για την επιτυχία της απεργίας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Παράλληλα, το Δ.Σ. του σωματείου Aιτωλ/κης Ένωσης Χειριστών Βοηθών Λιπαντών Εκσκαπτικων & Ανυψωτικών Μηχανημάτων Ν.Αιτωλ/νιας συνεδρίασε την Παρασκευή 9 /1/2016  ώρα 7:00 μ.μ. στο Ε.Κ.Α.  και αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει  την απόφαση του Δ.Σ. του Ε. Κ. Α.  για απεργία  με πανελλαδικό πανεργατικό συντονισμό  όταν φέρει η συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ –  ΑΝΕΛ στη βουλή για συζήτηση και ψήφιση το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

“Καλούμε τους συναδέλφους του κλάδου να συμβάλουν μ’ όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας και να  πάρουν μέρος  μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση του Ε.Κ.Α.Δε θα επιτρέψουμε να βάλουν ταφόπλακα  στην κοινωνική ασφάλιση.  Με οργάνωση και αγώνα έχουμε τη δύναμη να βάλουμε φραγμό στα σχέδιά τους.”, αναφέρει το Σωματείο σε ανακοίνωσή του.

Επίσης, το Το Δ.Σ.  του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών λειτουργών νομού Αιτωλοακαρνανίας συνεδρίασε την Δευτέρα 4  Ιανουαρίου,  ώρα 7:00 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και με ομόφωνη απόφαση, στηρίζει την απόφαση του Ε.Κ. Αγρινίου για πανελλαδική – πανεργατική απεργιακή απάντηση όταν φέρει η κυβέρνηση για συζήτηση και ψήφιση στη βουλή το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

“Καλούμε όλους τους συναδέλφους του κλάδου να είναι σε ετοιμότητα και να συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους  για την επιτυχία της απεργίας  σε κάθε εργασιακό χώρο και να δώσουν μαχητικό – αγωνιστικό παρών στις απεργιακές συγκεντρώσεις του Ε. Κ .Αγρινίου και του ΠΑΜΕ στο νομό”, αναφέρει η ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών εκπαιδευτικών λειτουργών νομού Αιτωλοακαρνανίας .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.