Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Σε απεργιακές συγκεντρώσεις καλεί το ΠΑΜΕ

po-pame-sygentrosi-asfalistiko-apergia31Ανακοίνωση της Γραμματείας Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΜΕ
Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Αιτωλ/νίας εκφράζει τη συμπαράστασή της και την ταξική της αλληλεγγύη στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς που βρίσκεται στα μπλόκα του αγώνα, για να μην έλθει για ψήφιση στη βουλή το νομοσχέδιο του ασφαλιστικού, ένα νομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα σ’ ό,τι έχει απομείνει από την κοινωνική ασφάλιση γι την εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα .
Η Γραμματεία καλεί όλους τους εργαζόμενους του νομού να συμβάλουν για την επιτυχία της απεργίας στις 4 Φλεβάρη και να δώσουν μαζικό αγωνιστικό παρών στις απεργιακές συγκεντρώσεις :
– Στο Αγρίνιο 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία
– Στο Μεσολόγγι στις 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
– Στη Ναύπακτο 10:30 π.μ. στην πλατεία Κεφαλόβρυσου
Καλούν τη μικρομεσαία αγροτιά, τους μικροεπαγγελματοβιοτέχνες , τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών και τη νεολαία να πάρουν μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.
Με τον αγώνα μας και την ταξική μας ενότητα μπορούμε να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς συγκυβέρνησης- Ε.Ε.- κεφαλαίου.
Να πιέσουμε να μην έλθει το αντιασφαλιστικό έκτρωμα για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΑ 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Ε.Κ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους , άνεργους , συνταξιούχους, νέους και νέες να συμβάλουν για την επιτυχία της απεργίας στις 4 Φλεβάρη και να δώσουν μαχητικό, αποφασιστικό παρών στην απεργιακή συγκέντρωση την Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία.
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. εκφράζει τη συμπαράστασή του και την ταξική του αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και τους καλεί να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση για να ενώσουμε τη φωνές μας να μην περάσουν τα σχέδια της συγκυβέρνησης – Ε.Ε- κεφαλαίου . Να δυναμώσουμε τη λαϊκή συμμαχία , να πιέσουμε τη συγκυβέρνηση να πάρει πίσω το νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα.
Παλεύουμε για κοινωνική ασφάλιση για όλους , αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική.
Έχουμε τη δύναμη με τον αγώνα μας και την ταξική μας ενότητα να ανοίξουμε δρόμους για καλύτερες μέρες για την εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα.

ΤΟ Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.