Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Σε αποτροπή πλειστηριασμού στο Μεσολόγγι καλεί το «Δικαίωμα στη Ζωή»

Σε αποτροπή πλειστηριασμού στο Μεσολόγγι καλεί το «Δικαίωμα στη Ζωή»

epi-dikaioma-pleistiriasmos

Το Σωματείο “Δικαίωμα στη Ζωή” καλεί τα μέλη του, «αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής»,όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στην 8η κατά σειρά αποτροπή πλειστηριασμών (2 αυτή τη φορά, επαγγελματικό ακίνητο και 1η κατοικία) έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου την τετάρτη 18-03-2015 και ώρα 15.30.

Η κοινή αναχώρηση από Αγρίνιο (πλατεία Mαβίλη, εντευκτήριο τραίνων) με αυτοκίνητα θα είναι το αργότερο στις 14.30.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη:

«Γι αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση όλων μέχρι τις 14.15!!!!

Επίσης σύμφωνα με κατά πλειοψηφία απόφαση της συνέλευσης μας,καλούμε πέραν όλων των μελών μας,κάθε πολίτη-αποδέκτη του παρόντος μυνήματος,σε συγκέντρωση τροφίμων,ειδών καθαρισμού και προσωπικής φροντίδας,για χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειες τους που τα έχουν ανάγκη,με καταλυτική ημερομηνία την 31η Μαρτίου,ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του “Χαμόγελου του Παιδιού”,ενόψει Πάσχα.

Όλα τα προαναφαιρόμενα είδη θα παραδοθούν στα γραφεία της Β ΕΛΜΕ (1η πάροδος παπαστράτου,οδός Διαλέτη 7,1ος όροφος) την Δευτέρα 23-03-2015 και την Δευτέρα 30-03-2015 και ώρα 19.00 έως 20.00 το βράδυ.

Ακολούθως το Σωματείο μας θα παραδώσει τα συγκεντρωθέντα είδη στο τοπικό “χαμόγελο του παιδιού” που βρίσκεται στα Καλύβια Αγρινίου».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.