Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου, 2021

Σε δημοπράτηση η βελτίωση του δρόμου Θέρμο-Κοκκινόβρυση

Σε δημοπράτηση η βελτίωση του δρόμου Θέρμο-Κοκκινόβρυση

Σειρά σημαντικών αποφάσεων έλαβε στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Γεωργιόπουλου.

Μεταξύ των αποφάσεων που ελήφθησαν είναι:

 -Η απόφαση για τη διεξαγωγή δημοπρασίας με αντικείμενο τη βελτίωση τμημάτων της οδοποιίας στη διαδρομή Θέρμο-Αμπέλια-Κοκκινόβρυση, στην Αιτωλοακαρνανία, με προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ.

-Η έγκριση της οριστικής υδραυλικής μελέτης για αντιπλημμυρικά έργα και την οριοθέτηση του ποταμού Αλφειού.

-Η έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την εγκατάσταση φωτεινού σηματοδότη στην Εθνική οδό Πατρών-Πύργου στον κόμβο προς Βούναργο, στην Ηλεία.

-Η έγκριση των όρων δημοπράτησης για το έργο βελτίωσης της επαρχιακής οδού Αμαλιάδα-Σιμόπουλο –Άγναντα -Χάνι Πανόπουλου, στην Ηλεία με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.

-Η έγκριση της δημοπράτησης του έργου βελτίωση επαρχιακής οδού Αγίας Τριάδας-Πρόδρομος-Σιμόπουλο με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ.

 

Στη συνεδρίαση της επιτροπής πήραν μέρος οι περιφερειακοί σύμβουλοι- μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Χριστίνα Σταρακά, Σ. Αυγέρης, Γ. Σκαρμούτσος, Γ. Σολδάτος, Α. Μαρίνος, Σ. Μαυρόγιαννης και Τρ. Φωτόπουλος.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.