Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Σε εγρήγορση οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες για την απογραφή

Σε εγρήγορση οι Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες για την απογραφή

Την ενεργοποίηση των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων για την απογραφή πληθυσμού ζήτησε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολίος σε συνάντηση που είχε με τους προέδρους τη Δευτέρα 2 Μαΐου.
Ο Δήμαρχος Αγρινίου στην τοποθέτησή του τόνισε τη σημασία της αποτύπωσης του πραγματικού πληθυσμού, ώστε να γίνει σωστός σχεδιασμός από τη Δημοτική Αρχή, διευκρινίζοντας όμως ότι η πολιτική του Δήμου ως προς τη χρηματοδότηση στις Τοπικές Κοινότητες δε θα εξαρτηθεί από τον πληθυσμό αλλά από τις πραγματικές ανάγκες.
«Πρέπει όλοι οι κάτοικοι του νέου Δήμου Αγρινίου από τον Αγαλιανό έως το Αγγελόκαστρο να αντιληφθούν τη σημασία της απογραφής. Να δείξουμε και να αναδείξουμε τον πραγματικό πληθυσμό του Δήμου μας.Έτσι θα εξασφαλίσουμε μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις για αναπτυξιακά έργα και υποδομές.Ειδικά σε μια εποχή όπου οι χρηματοδοτικοί πόροι στους Δήμους συνεχώς μειώνονται, δεν έχουμε την πολυτέλεια να λειτουργήσουμε συναισθηματικά αλλά να προτάξουμε το κοινό συμφέρον, το συμφέρον του τόπου που ζούμε και εργαζόμαστε».
Ο κ. Μοσχολιός κάλεσε τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων να ενημερώσουν και να ενεργοποιήσουν τις τοπικές κοινωνίες, ώστε η απογραφή να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το Δήμο Αγρινίου.«Σας καλώ όλους να μεταφέρετε στις κοινότητες του Δήμου Αγρινίου το μήνυμα να απογραφούμε όλοι εδώ στον τόπο που κατοικούμε μόνιμα.Να λειτουργήσουμε υπεύθυνα γιατί το νέο Αγρίνιο μας χρειάζεται όλους».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.