Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Σε εγρήγορση τα επιτελεία των υποψηφίων στην Αιτωλοακαρνανία.

Σε εγρήγορση τα επιτελεία των υποψηφίων στην Αιτωλοακαρνανία.

Λιγότερο από μια εβδομάδα απέμεινε ακόμη για τις εκλογές που θα αναδείξουν το νέο ή τη νέα πρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στα επιτελεία των δύο επικρατέστερων υποψηφίων δουλεύουν άπαντες με πυρετώδεις ρυθμούς καθώς γνωρίζουν ότι τι ματς είναι ντέρμπυ και θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Στο στρατόπεδο της Ντόρας Μπακογιάννη επικρατεί πλέον αισιοδοξία μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, οι οποίες δείχνουν την ψαλίδα της διαφοράς να μειώνεται σημαντικά ενώ κάποιες εξ αυτών δίνουν προβάδισμα στην πρώην υπουργό Εξωτερικών. Ειδικότερα, στην Αιτωλοακαρνανία το Σάββατο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Αγρίνιο παρουσία του βουλευτή Αχαϊας κ. Παπαδημάτου, της υπεύθυνης του προεκλογικού αγώνα για το νομό κας. Καλογήρου αλλά και αρκετών στελεχών. Όλοι συμφώνησαν ότι αυτή την εβδομάδα επιβάλλεται να εντατικοποιήσουν την προσπάθειά τους, αφού πλέον η μάχη θα κριθεί στα σημεία. Επίσης, αρκετά στελέχη που πρόσκεινται στην κα. Μπακογιάννη και προέρχονται κατά κύριο λόγο από το χώρο της αυτοδιοίκησης και του συνδικαλισμού, μαθαίνουμε ότι το τελευταίο διάστημα αλωνίζουν κυριολεκτικά το νομό τρέχοντας πόρτα-πόρτα, καθώς το μεγάλο στοίχημα είναι η διείσδυση στη βάση. Δεν αποκλείεται μάλιστα εντός των επόμενων ημερών κάποιο στέλεχος πρώτης γραμμής να δώσει το παρόν στο νομό, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα έπαιζε το όνομα του Άρη Σπηλιωτόπουλου.

Απ την άλλη στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά επικρατεί ικανοποίηση από την απήχηση που είχε η επίσκεψη του μεσσήνιου πολικού στην Αιτωλοακαρνανία την προηγούμενη Πέμπτη, αλλά και από το γεγονός ότι αυξήθηκε αρκετά η δυναμική της υποψηφιότητάς του μετά και την προσχώρηση πρωτοκλασσάτων στελεχών του νομού στο στρατόπεδό του. Σε καμία όμως περίπτωση δεν εφησυχάζουν, αφού γνωρίζουν καλά ότι η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε είναι καθοριστική, ενώ όσο και αν ξορκίζουν τους μηχανισμούς κατανοούν ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτούς, καθώς όποιος κινητοποιήσει καλύτερα τους ψηφοφόρους του την Κυριακή, θα είναι ο νικητής.

Εμείς σας το ξαναλέμε. Αναμένεται μεγάλο ντέρμπυ στις 29 Νοεμβρίου με τις λεπτομέρειες να κρίνουν την προεδρία στη ΝΔ…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.