Παρασκευή, 25 Ιουνίου, 2021

Σε επαγρύπνηση η Διονυσίου Αρεοπαγίτου για την Αιτωλοακαρνανία.

Σε επαγρύπνηση η Διονυσίου Αρεοπαγίτου για την Αιτωλοακαρνανία.

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες στο επιτελείο της κα. Μπακογιάννη 16 μέρες πριν την τελική αναμέτρηση. Όσον αφορά την Αιτωλοακαρνανία, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου έχουν κατανοήσει ότι η υπεροχή που έχουν σε επίπεδο στελεχών δεν αρκεί για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι απλοί ψηφοφόροι είναι αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο, γι αυτό τις τελευταίες μέρες γίνεται μια προσπάθεια συσπείρωσης του καθαρά κομματικού ακροατηρίου. Το σύνθημα ”Αρχηγέ, αρχηγέ εσύ δεν έφυγες ποτέ” που ακούστηκε προχθές στο Περιστέρι είναι ενδεικτικό του κλίματος.

Στο πλαίσιο αυτό οι επιτελείς της πρ. υπουργού Εξωτερικών εντείνουν τις προσπάθειες τους, θέτοντας σε επαγρύπνηση τα στελέχη τους στην επαρχία. Συγκεκριμένα, για κάθε νομό αναλαμβάνει την ευθύνη του προεκλογικού αγώνα ένας τομεάρχης, ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχει και ο συντονισμός από ένα πρόσωπο σε επίπεδο περιφερειών. Ειδικότερα για την Αιτωλοακαρνανία αυτό το ρόλο έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η πρ. βουλευτής Λέσβου Χριστιάνα Καλογήρου, η οποία επιστρέφει σε γνώριμα γι αυτή λημέρια, αφού κατείχε την αντίστοιχη θέση σε επίπεδο κόμματος σε παλιότερη εκλογική αναμέτρηση. Ο πρ. υφυπουργός Οικονομίας Αθανάσιος Μπούρας θα έχει την εποπτεία του προεκλογικού αγώνα στη Στερεά Ελλάδα και ως εκ τούτου θα επισκεφθεί κάποια στιγμή το νομό μας μέχρι τις 29 Νοεμβρίου. Ο κ. Μπούρας γνωρίζει καλά την περιοχή, καθώς κατάγεται από την Ευρυτανία, όπου και ήταν συνυποψήφιος με την κα. Μπακογιάννη στις εκλογές του 1990.

Όπως καταλαβαίνετε όσο πλησιάζει η ημέρα διεξαγωγής των εκλογών το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει και εκ των πραγμάτων τα της ΝΔ θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον της πολιτικής ζωής…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.