Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Σε κινητοποιήσεις καλεί το Εργατικό Κέντρο

Σε κινητοποιήσεις καλεί το Εργατικό Κέντρο

Η Διοίκηση του Ε. Κ. Αγρινίου καλεί “τους εργαζόμενους , τους συνταξιούχους , τη νεολαία, τις γυναίκες σε αγωνιστική δράση με τα σωματεία μέλη τους ενάντια στα μέτρα της φτώχειας , της εξαθλίωσης , της ανεργίας που προωθεί η συγκυβέρνηση Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις”.

“Σήμερα είναι ανάγκη ο λαός να αντιδράσει μαζικά και οργανωμένα ενάντια στη φοροληστεία και τα χαράτσια, στη διάλυση της δημόσιας υγείας και των ασφαλιστικών ταμείων, στους μισθούς και τις συντάξεις πείνας , να απαιτήσουμε την προστασία των ανέργων , την υπογραφή και εφαρμογή ικανοποιητικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας , τη χρηματοδότηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και της δημόσιας υγείας , να σταματήσει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας κ.λ.π.Τώρα με το ΠΑΜΕ- ΠΑΣΥ- ΠΑΣΕΒΕ- ΜΑΣ – ΟΓΕ σε κοινό μέτωπο και δράση για την ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης Ε.Ε.- κεφαλαίου , να διαμορφώσουμε προϋποθέσεις για την ριζική ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων” αναφέρει το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου.

Καλεί λοιπόν την ερχόμενη Παρασκευή 13 /7/12 (8,30 π.μ. )στο Νοσοκομείο Αγρινίου και στις 8,30 μ.μ. σε  συλλαλητήριο στην πλατ. Δημοκρατίας. Την  Τρίτη 17/7/12 στις  9,00 π.μ. καλεί σε κινητοποίηση στην Εφορία Αγρινίου.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.