Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Σε λευκό κλοιό η Αμφιλοχία (video)

Αποκλείστηκαν μαθητικά λεωφορεία

Η πυκνή χιονόπτωση που ξεκίνησε τα μεσάνυχτα της Τρίτης και κράτησε μέχρι τα ξημερώματα σήμερα, έντυσε στα λευκά πολλά χωριά στον ορεινό Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας. Χιόνι παρατηρείται από το Μέγα Κάμπο μέχρι τη Βαρετάδα και από το Παλαιό Χαλκιόπουλο και πάνω (Αλευράδα, Περδικάκι, Τρίκλινο, Αυλάκι, Θεριακήσι, κ.λ.π.) με το ύψος να φτάνει σε ορισμένα σημεία μέχρι και τα 40 cm.
Από το πρωί μηχανήματα του Δήμου Αμφιλοχίας και της Περιφέρειας άνοιξαν τους κεντρικούς δρόμους και συνεχίζουν αποκαθιστώντας την πρόσβαση σε παράπλευρους δρόμους και κτηνοτροφικές μονάδες. Το πρωί, μαθητικά λεωφορεία αποκλείστηκαν και δεν κατέστη δυνατή η μετάβαση των μαθητών στα σχολεία.

e-maistros.gr/

epi-xioni-amfiloxia

xionia-amfiloxia.jpg3

Κεχρινιά

xionia-amfiloxia.jpg10

Βαρετάδα

xionia-amfiloxia.jpg13

Βαρετάδα

xionia-amfiloxiaxionia-amfiloxia.jpg1xionia-amfiloxia.jpg2xionia-amfiloxia.jpg4xionia-amfiloxia.jpg5xionia-amfiloxia.jpg7xionia-amfiloxia.jpg9xionia-amfiloxia.jpg11xionia-amfiloxia.jpg12xionia-amfiloxia.jpg14xionia-amfiloxia.jpg15xionia-amfiloxia.jpg16xionia-amfiloxia.jpg17xionia-amfiloxia.jpg18xionia-amfiloxia.jpg19xionia-amfiloxia.jpg20xionia-amfiloxia.jpg21xionia-amfiloxia.jpg22xionia-amfiloxia.jpg23

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.