Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο σήμερα ο Γιάννης Δημαράς

Σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο σήμερα ο Γιάννης Δημαράς

Ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσκεψη του Γιάννη Δημαρά ως προέδρου του «Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών» στην Αιτωλοακαρνανία. Στο Αγρίνιο ο κ. Δημαράς επισκέφθηκε τον δήμαρχο Παύλο Μοσχολιό .Ο κ. Μοσχολιός είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Δημαρά για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή, όπως η ολοκλήρωση σημαντικών έργων υποδομής και η ενίσχυση του πρωτογενή τομέα. Ο Δήμαρχος Αγρινίου αναφέρθηκε επίσης στο νέο θεσμικό πλαίσιο, το Πρόγραμμα Καλλικράτης και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Αυτοδιοίκηση λόγω της οικονομικής κρίσης.
Από την πλευρά του ο κ. Δημαράς ευχαρίστησε τον κ. Μοσχολιό για την φιλοξενία και για την ενημέρωση που είχε πάνω στα ζητήματα του Δήμου Αγρινίου. Επισήμανε ότι σκοπός της επίσκεψης πρώτα και κύρια είναι να γίνει γνωστή στην κοινωνία η νέα πολιτική προσπάθεια της οποίας ηγείται.
Νωρίτερα στο Μεσολόγγι με το Βουλευτή και ιδρυτή του κόμματος «ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Γιάννη Δημαρά, συναντήθηκε στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης.
Στη διάρκεια της συνάντησης από την πλευρά του Δημάρχου Παναγιώτη Κατσούλη, τέθηκαν τα μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα που απασχολούν το δήμο και για τα οποία έχει ήδη προχωρήσει σε αγωνιστικές διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις. Έγινε συγκεκριμένη αναφορά στην ίδρυση του κεντρικού Αρχαιολογικού Μουσείου στο Μεσολόγγι, στην ενδυνάμωση του ρόλου του ΤΕΙ Μεσολογγίου και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
Ο Γ. Δημαράς και οι εκπρόσωποι του «ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» που συμμετείχαν στη συνάντηση, δεσμεύτηκαν να συμβάλλουν από την πλευρά τους στην προσπάθεια επίλυσης αυτών των σημαντικών θεμάτων του διευρυμένου δήμου Μεσολογγίου και για το σκοπό αυτό θα κατατεθούν και σχετικές επερωτήσεις στη Βουλή των Ελλήνων.

Στη συνέντευξη Τύπου

“Είμαστε πολιορκημένοι, αλλά είμαστε ελεύθεροι», δήλωσε ο πρόεδρος του «Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών» μιλώντας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Αγρίνιο.

«Το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στια ανάγκες τις κοινωνίας. Ο,τι ήταν να δώσει το έδωσε. Η λύση για την άρση του αδιεξόδου είναι μία: Εκλογές», τόνισε ο Γιάννης Δημαράς για να προσθέσει: «ο πρωθυπουργός έλεγε και λέει ψέματα προς τους πολίτες. Είπε προεκλογικά πως δεν θα χτυπηθεί η μεσαία τάξη και τα αδύναμα στρώματα και πράττει ακριβώς το αντίθετο. Είμαστε υποχρεωμένοι να πολεμήσουμε και να υποστηρίξουμε την πατρίδα μας» συμπλήρωσε.

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν όμως και ο πρόεδρος του «Πανελληνίου Άρματος Πολιτών» απέναντι στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά. «Δεν έχω δει ποτέ αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης να βλέπει πως η χώρα καταρρέει και να μη ζητάει εκλογές. Από την άλλη λέει πως είναι κατά του μνημονίου και η Ν.Δ. έχει ψηφίσει 80 διατάξεις στη Βουλή που επιβάλλει το Μνημόνιο. Και δεν αποκλείω σε λίγο να δούμε και συναίνεση για το… «καλό» της πατρίδας» είπε χαρακτηριστικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.