Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Σε μονάδες παραγωγής και δήμο Αμφιλοχίας η Πηνελόπη Σιδηρά

Σε μονάδες παραγωγής και δήμο Αμφιλοχίας η Πηνελόπη Σιδηρά

po-sidira-periodies2

Συνεχίζοντας τις περιοδείες της η υποψηφία βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη κα. Πηνελόπη Σιδηρά επισκέφθηκε μονάδες παραγωγής, επεξεργασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αμφιλοχίας, ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο κ. Απόστολο Κοιμήση.
Κατά τις επισκέψεις της σε μονάδες παραγωγής η κα, Σιδηρά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπευθύνους και τους εργαζομένους, μεταφέροντας αισιόδοξα μηνύματα για τις προοπτικές ανάπτυξης των εν λόγω μονάδων, μέσω του νέου προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης και των πόρων που έχουν διασφαλιστεί.
Σε σχετική της δήλωση, τόνισε: «Επέλεξα όχι τυχαία να επισκεφθώ σήμερα καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής, καθώς θεωρώ ότι αυτές είναι η ατμομηχανή της οικονομίας μας. Το ΠΑΣΟΚ εργάστηκε σκληρά για να υπάρχουν σήμερα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, ώστε να είναι εφικτός ο εκσυγχρονισμός των υπαρχουσών μονάδων, αλλά και η δημιουργία νέων. Επενδύσεις στον αγροδιατροφικό τομέα μπορούν να γίνουν πολλές, αρκεί να πιστέψουμε στη δύναμή μας, να αναδείξουμε αυτό που πραγματικά είμαστε, να αξιοποιήσουμε το ανθρώπινο δυναμικό και το μεγάλο πλεονέκτημα του νομού μας στη γεωργία και την κτηνοτροφία. Εμείς έχουμε σχέδιο και το υλοποιούμε».
Στη συνάντηση με τον δήμαρχο Αμφιλοχίας κυριάρχησαν θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, αυτοδιοικητικά, αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.
Η κα. Σιδηρά σημείωσε: «Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να διεκδικήσει ουσιαστικό ρόλο τόσο στα θέματα αγροτικής ανάπτυξης όσο και γενικότερα σε ότι αφορά τις προοπτικές που οι πολίτες μπορούν να αναζητήσουν σε κάθε δήμο. Όπου υπάρχει η θέληση, όπου υπάρχει συνεργασία και ουσιαστική διάθεση προσφοράς, όπως εδώ, στο Δήμο Αμφιλοχίας, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Και η περίπτωση της ΑΜΦΙΓΑΛ είναι ίσως το καλύτερο παράδειγμα. Μια τεράστια επένδυση που έρχεται να διαμορφώσει νέες συνθήκες για την τοπική οικονομία, μια επένδυση που υπερβαίνει τα όρια του δήμου, του νομού, ακόμη και της χώρας. Η αυτοδιοίκηση, λοιπόν, μπορεί και πρέπει να βγει δυναμικά μπροστά. Στο ΠΑΣΟΚ αυτό αποτελεί συνείδηση πλέον και η σύμπραξη προς όφελος της πραγματικής οικονομίας, με δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, με ενέργειες που δίνουν ταυτότητα και προστιθέμενη αξία στα προϊόντα μας, με δράσεις που έρχονται να λύσουν προβλήματα, είναι στη βάση της πολιτικής μας φιλοσοφίας. Αυτό, άλλωστε, καταδεικνύει και η δική μου υποψηφιότητα».po-sidira-periodies1 po-sidira-periodies3

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.