Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Σε ποια σημεία του επαρχιακού δικτύου εντοπιζονται δυσχέρειες

2Σημερινή ενημέρωση από την Αστυνομία σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας λόγω βροχόπτωσης-συσσώρευσης υδάτων- κατολισθήσεων –ηλεκτροδοτήσεις:

Δ.A. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
• Λόγω καταστροφών του οδικού δικτύου από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών, παραμένουν αποκλεισμένες οι Τοπικές Κοινότητες: Άμπλιανης, Μεσοκώμης, Ροσκάς, Ψιανών και Προδρόμου του δήμου Καρπενησίου. Αγράφων, Τρίδεντρου, Μοναστηρακίου, Βραγγιανών και Επινιανών του δήμου Αγράφων.

• Εξακολουθεί να υφίσταται η διακοπή ηλεκτροδότησης στις Τοπικές Κοινότητες: Άμπλιανης, Μεσοκώμης, Ροσκάς και Ψιανών του δήμου Καρπενησίου και Μαράθου του δήμου Αγράφων.

Δ.A. ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Λόγω κατολισθήσεων έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις Δ.Ε. Αποδοτίας, Τ.Κ. Γρηγορίου, Γραμμένης Οξιάς, Λεύκας, Μανδρινής, Κυδωνίας και οικισμός Παλαιονέχωρο.
Δ.A. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Δυσχέρεια κυκλοφορίας λόγω κατολισθήσεων, στα κάτωθι σημεία:
o Επ. Ο. Θέρμου – Χαλικίου.
o Επ. Ο. Θέρμου – Αργυρό Πηγάδι.
o Επ. Ο. Θέρμου – Κόνισκας.
o Επ. Ο. Θέρμου – Αμπρακιάς.
o Επ. Ο. Θέρμου – Πλατάνων (θέση Σκλήμνα).
o Επ. Ο. Θέρμου – Λαδικό.
o Επ. Ο. Θέρμου – Κοκκινόβρυση.
[Κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς]
Διακοπή κυκλοφορίας λόγω μεγάλου υδάτινου όγκου στην κοίτη του ποταμού Αχελώου, στις γέφυρες Αυλακίου και Τέμπλας, (η στάθμη των υδάτων σταδιακά υποχωρεί. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά από την γέφυρα της Τατάρνας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.