Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Σε ρυθμούς γιορτινούς η ορεινή Τριχωνίδα !

Σε ρυθμούς γιορτινούς η ορεινή Τριχωνίδα !

Με κέφι , χορό και ξεφάντωμα μέχρι το πρωί γιόρτασαν το ξεκίνημα των εκδηλώσεων τους στο χωριό Καλλιθέα της ορεινής Τριχωνίδας. Το άνοιγμα των εκδηλώσεων θα έκανε ποιος άλλος παρά η νεολαία του χωριού που αφήνοντας πίσω της τα πάμπολλα προβλήματα που ταλανίζουν τους νέους σήμερα στη χώρα μας διασκέδασε στο πλαίσιο ανταμώματος των μόνιμων νεολαίων κατοίκων του χωριού και εκείνων που ζουν στα αστικά κέντρα από το Αγρίνιο και την Αθήνα μέχρι την Θεσσαλονίκη και την Κρήτη. Κλειδώνοντας εκτός της πλατείας του χωριού -που ταρακουνήθηκε από τους ρυθμούς της μουσικής- το απαισιόδοξο κλίμα των ημερών οι νεολαίοι σμίξανε , θυμηθήκανε και σχεδιάσανε την συνέχεια των εορταστικών εκδηλώσεων του χωριού στις επόμενες ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι χορηγός του πάρτυ νεολαίας ήταν το καφέ – μπαρ- εστιατόριο «Το μπαλκόνι της Τριχωνίδας».

Ο σύλλογος των απανταχού καλλιθεατών τριχωνίδας «Η ΠΡΟΣΤΟΒΑ»- σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο Δ.Δ. Καλλιθέας Αγρινίου- στο πλαίσιο της δράσης του με μοτίβο «Κοινωνική Αλληλεγγύη – Εθελοντισμός», το φετινό καλοκαίρι διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στην πλατεία του χωριού με τίτλο « Εκδηλώσεις Καλλιθέα 2012 – Όλοι μαζί μπορούμε καλλίτερα» στις 16 και 17 Αυγούστου.

 Ελάτε να ανταμώσουμε στην αληθινή, μικρή πατρίδα μας, στην καρδιά της ακριβώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η πρόσκληση, και το πρόγραμμα έχει ως εξής : Πέμπτη 16/08, 21:00 Τα παιδιά ζωγραφίζουν, 22:00 Μουσική βραδιά με την ορχήστρα του Βαγγέλη Παντιώρα. Χορός ελεύθερα. Παρασκευή 17/08, 18:00 Θεατρική Παράσταση (καραγκιώζης), 21:00 Βράβευση επιτυχόντων στα ΑΕΙ έτους 2011, παραδοσιακά φαγητά, προσφορά γυναικών του χωριού και μουσικό πρόγραμμα από τον Γιάννη Κακούρη. Την πρόσκληση για τους διοργανωτές υπογράφουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεώργιος Α. Δελληγιάννης και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Μια ευκαιρία λοιπόν οι εκδηλώσεις αυτές για να ανταμώσουν οι ντόπιοι αλλά και να ταξιδέψουν στην τοπική παράδοση και την γευσιγνωσία οι επισκέπτες από άλλες περιοχές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.