Τρίτη, 22 Ιουνίου, 2021

Σε συγκέντρωση για την ΕΡΤ σήμερα στις 10:00 στην Πλατεία καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε συγκέντρωση για την ΕΡΤ σήμερα στις 10:00 στην Πλατεία καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Δημοτική Οργάνωση  Αγρινίου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ συμμετέχει στην  συγκέντρωση –συλλαλητήριο ενάντια “στο πραξικοπιματικό κλείσιμο της ΕΡΤ “που οργανώνουν επιτροπές και φορείς της πόλης μας αντιδρώντας στην ισοπεδωτική κυβερνητική πολιτική,  σήμερα Τετάρτη12-6-2013, στις 10 το βράδυ, στην πλατεία Δημοκρατία. Εξέδωσε παράλληλα την ακόλουθη ανακοίνωση-κάλεσμα:

Η ολοένα αυξανόμενη επίθεση της κυβέρνησης του μνημονίου ενάντια στα  δημόσια αγαθά και ενάντια στη μεγάλη πλειονότητα των πολιτών του χώρας δείχνει πια ολοφάνερα το πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί που αποφασίζουν για τις τύχες μας. Η επίθεση αυτή που έπληξε  και πλήττει ευθέως την κοινωνική συνοχή και που  έχει οδηγήσει την κοινωνίας μας σε ανθρωπιστική κρίση, παίρνει νέες μορφές και διαστάσεις.  Η επίθεση στην ΕΡΤ είναι επίθεση στη δημόσια ενημέρωση, στην ιστορία και τον πολιτισμό, στο πνεύμα και στην αγωγή της ψυχής, είναι επίθεση στη δημοκρατία, είναι Φασισμός.

Η Δημοτική Οργάνωση  Αγρινίου ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ συμμετέχει στην  συγκέντρωση –συλλαλητήριο ενάντια στο πραξικοπιματικό κλείσιμο της ΕΡΤ που οργανώνουν επιτροπές και φορείς της πόλης μας αντιδρώντας στην ισοπεδωτική κυβερνητική πολιτική,  σήμερα Τετάρτη12-6-2013, στις 10 το βράδυ, στην πλατεία Δημοκρατίας, όπου καλούνται:

–          Οι φορείς,  οι σύλλογοι και τα  σωματεία της περιοχής

–          Όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ

–          Όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες του Αγρινίου

–          Να σταματήσουμε τη λεηλασία των δημόσιων αγαθών

–          Να αποτρέψουμε το κλείσιμο της ΕΡΤ

–          Να κρατήσουμε τη Δημοκρατία στον τόπο μας

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.