Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Σε συγκέντρωση – πορεία το Σάββατο καλεί η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου

Σε συγκέντρωση – πορεία το Σάββατο καλεί η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου

νεολαίαΣΥΡΙΖΑΗ οργάνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου τιμά τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και στέκεται αλληλέγγυα στον Νίκο Ρωμανό.Καλεί  μάλιστα  σε συγκέντρωση – πορεία το Σάββατο 6-12-2014 και ώρα 12 στην πλατεία Δημοκρατίας. Η ανακοίνωσή της:

6-12-2008: Θάνατος μαθητή από σφαίρα αστυνομικού μπροστά στα μάτια των συμμαθητών και φίλων του, πέφτοντας νεκρός στα χέρια τους…
6-12-2014: Οι συμμαθητές του Αλέξη είναι στην φυλακή και σε απεργία πείνας, αλληλέγγυοι στον Νίκο Ρωμανό, επίσης συμμαθητής του Γρηγορόπουλου, που ξεκίνησε απεργία πείνας καθώς στερείται το δικαίωμά του στην αδειοδότηση προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματα της σχολής του…
Έξι χρόνια μετά η καταστολή επικεντρώνεται πάλι στα άτομα που έχουν μάθει να διεκδικούν τα στοιχειώδη δικαιώματά τους και που δεν εντάσσονται στις πολιτικές λιτότητας και εξαθλίωσης που ακολουθούν τη χώρα μας από τότε.
Ως οργάνωση Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου τιμούμε τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον Νίκο Ρωμανό.
Καλούμε όλες και όλους τους πολίτες, φορείς, σωματεία, φοιτητές, μαθητές σε συγκέντρωση – πορεία το Σάββατο 6-12-2014 και ώρα 12 στην πλατεία Δημοκρατίας.
Όλοι μαζί για να πετύχουμε τις νίκες τις γενιάς μας!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. D.T

    Ποσοι συμμαθητεσ του αλεξη ειναι σε απεργεια πεινασ και στη φυλακη. Ρε συριζαιοι.και ”επισης συμμαθητης του”………. ειστε πολυ ενημερωμενοι . θελετε να κανετε και πορεια τρομαρα σασ .τι σχεση ετε εσεισ με τους αγωνιστεσ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.