Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Σε συνέδρια στην Αλεξανδρούπολη ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθελοντικής Αιμοδοσίας (ΠΟΣΕΑ) και 7ο Συνέδριο Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΕΝΕΑ)

aleksΟ Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου συμμετείχε στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) με αντιπροσώπους την πρόεδρο του Συλλόγου, Παπαγιάννη Σπυριδούλα και την αντιπρόεδρο, Αβράμπου Δήμητρα. Παράλληλα το Σύλλογο  εκπροσώπησε στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών η Επιτροπή Νέων του Συλλόγου με αντιπροσώπους τους, Βλάχου Ευγενία, Παπαδογιώργο Κωνσταντίνο, Ιωαννίδη Χρυσούλα, Τσιρογιάννη Δημήτριο και Ιωαννίδη Κωνσταντίνο.

  Τα δύο συνέδρια παρακολούθησαν δεκάδες μέλη Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών απ’ όλη την Ελλάδα. Η συμμετοχή ήταν μαζική και οι σύνεδροι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομάδες εργασίας, παρουσίασαν το κατά τόπους έργο τους, μοιράστηκαν ιδέες, προβληματίστηκαν και πρότειναν νέες δράσεις, ώστε να επιτευχθεί αρτιότερα η διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας. Πέρα όμως των εργασιών, είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην όμορφη πόλη της Αλεξανδρούπολης, να διασκεδάσουν και να απολαύσουν τη φιλοξενία του ΣΕΑ Αλεξανδρούπολης.
  Παράλληλα έλαβαν χώρα οι εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΝΕΑ, στις οποίες ο Σύλλογος συμμετείχε με την υποψηφιότητα της Βλάχου Ευγενίας, η οποία κατάφερε να ανακηρυχθεί πλειοψηφούσα και στη συνέχεια να εκλεγεί ως αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών. Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιτροπή των Νέων του Συλλόγου Αγρινίου συγχαίρει τη νέα Διοικούσα της ΠΕΝΕΑ και εύχεται καλή δύναμη στη συνέχιση του έργου της.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου ευχαριστεί ιδιαίτερα  το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης για τη φιλοξενία και τη διοργάνωση των συνεδρίων και να εκφράζει την ευχή οι ιδέες και τα όνειρα όλων των Εθελοντών Αιμοδοτών να αποτελούν πραγματικότητα στην επόμενη συνάντησή .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.