Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

ΑΔΕΔΥ: Σύσκεψη των πρωτοβάθμιων σωματείων δημοσίου του Νομού ενόψει απεργίας

adedy1
Στα πλαίσια ενημέρωσης ,συντονισμού και καλύτερης οργάνωσης της απεργίας της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015, το Νομαρχιακό Τμήμα Αιτωλοακαρνανίας στη συνεδρίασή του στις 21 Οκτωβρίου 2015 αποφάσισε να πραγματοποιήσει σύσκεψη των μελών των Δ..Σ των πρωτοβάθμιων σωματείων δημοσίου του νομού.
Στη σύσκεψη αυτή που θα γίνει την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 6μμ στην αίθουσα της τράπεζας της Ελλάδας στο Αγρίνιο(αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου) θα παραστεί το μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ Μπράτης Δημήτρης.
“Η παρουσία όλων των μελών των ΔΣ  στη σύσκεψη αυτή κρίνεται απαραίτητη  και είναι ανοικτή στη συμμετοχή όλων των συναδέλφων του δημοσίου για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Γιώργος Κ.

    Με ποιά αιτήματα ωρέ λεβέντες εν μέσω τέτοιας κρίσης; Για ποιά απεργία μιλάτε; Με τις γυναίκες σας συννενοείστε; Ήμαρτον Κύριε…

  2. Γιώργος Κ.

    Και κάτι αλόμη ο Μπράτης την τελευταία 15ετία μπήκε σε αίθουσα; Αν δεν κάνω λάθος είναι δάσκαλος, εσείς του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ πάτε στα σχολεία σας; Ερώτηση κάνω δεν το ξέρω, αλλα να πάρει ο διάβολος απαντείστε, όχι μονίμως μούγγα στη στρούγκα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.