Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Σε φάση οργάνωσης το ΠΕΔΥ στο Αγρίνιο

φωτογραφία (3)

Mε συμβεβλημένους  μόνο 15 γιατρούς!

Έληξε σήμερα ο μήνας διαθεσιμότητας για το προσωπικό του ΕΟΠΥΥ, αφού από σήμερα καλούνται διοικητικό και λοιπό προσωπικό, να είναι πίσω στις θέσεις τους, για την οργάνωση της λειτουργίας του ΠΕΔΥ.

Το ιατρικό προσωπικό πάντως που ανανέωσε τη σύμβαση με τον νέο οργανισμό στο Αγρίνιο, είναι κατά πολύ λιγότερο και οι δυσκολίες στην εξυπηρέτηση των πολιτών προμηνύοντα μεγάλες. 2 πνευμονολόγοι, 1 γαστρεντερολόγος, 1 ψυχίατρος, 1 νευρολόγος, 1 γυναικολόγος, 2παθολόγοι, 3 γενικοί χειρουργοί 2 κυτταρολόγοι, 1 ακτινολόγος και δύο οδοντίατροι είναι οι 15 γιατροί που θα εξυπηρετούν στο ΠΕΔΥ Αγρινίου, από τους 35 που εξυπηρετούσαν στον ΕΟΠΠΥ.

Τα ραντεβού θα κλείνονται από Δευτέρα για όσες ειδικότητες διατίθενται, ενώ για τις υπόλοιπες, οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, θα μπορούν να αναζητήσουν τα εναπομείναντα ελεύθερα ραντεβού των γιατρών άλλων ειδικοτήτων και να τους επισκεφθούν στα ιδιωτικά τους ιατρεία.

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος των γιατρών του ΠΕΔΥ κα Ντίνα Σιδέρη, οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό είναι μεγάλες, με τον οργανισμό να προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς του, αφού στον ΠΕΔΥ Αγρινίου, δεν έχουν φτάσει ακόμα ούτε οι σφραγίδες…

φωτογραφία (6) φωτογραφία (7) φωτογραφία

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.