Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Σημάδια εγκατάλειψης στο δρόμο για Ποταμούλα

DSC07211Ευχαριστούμε τον αγαπητό μας Αναγνώστη που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του,o οποίος μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες που δείχνουν
μερικά από τα πολλά σημεία καρμανιόλα του δρόμου και υπογράφει το παρακάτω κείμενο.

στο email του Blogger
”potamoulanews@gmail.com” 
προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει τους υπεύθυνους για αυτή την
κατάντια του οδοστρώματος.
Γράφοντας τα εξής:
Σε δρόμο καρμανιόλα έχει μετατραπεί επαρχιακή Εθνική Οδός  Αγρινίου – Καρπενησίου !
        Αγανάκτηση και εκνευρισμός κυριαρχεί τους οδηγούς και τους συνεπιβάτες που έχουν την ατυχία να διέρχονται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που συνδέει τα χωριά της:
Καμαρούλας,ΛιαγκαίΪκα, ΡαΪνα,Πυργί,Μαλευρό,Σαργιάδα,Ποταμούλα,Κυπάρισσο,Αμπέλια,Αγ.Βλάσιο και για άλλα χωριά και συνοικισμούς .
     Πρόκειται για ένα απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο που έχει μετατραπεί σε πραγματική καρμανιόλα για τους  οδηγούς Ι.Χ και Φορτηγών με επικίνδυνα σημεία, χωρίς ορατότητα λόγω της βλάστησης την εποχή της ανθοφορίας, γεμάτο  λακκούβες και της φθαρμένης ασφάλτου,  εξαιτίας της ανύπαρκτης συντήρησης!!!
      Και όλα αυτά, είναι ενδεικτικά σημάδια της  εγκατάλειψης των χωριών μας από την πολιτεία και δείγματα της αδιαφορίας των τοπικών μας αρχών.
        Ειδικά στο κομμάτι του επαρχιακού δρόμου  Αγρινίου-Ποταμούλας   η κατάσταση του οδοστρώματος είναι το λιγότερο τραγική και οι οδηγοί πρέπει να κάνουν  «ζικ-ζακ» στο δρόμο για να αποφύγουν τις λακκούβες στο κατεστραμμένο οδόστρωμα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφαλή οδήγηση.
      Ιδιαίτερα δε την νύκτα, οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να αποφύγουν τις «παγίδες» που καραδοκούν στο δρόμο. 
     Γνωρίζουμε επίσης ότι το θέμα δεν είναι αποκλειστικής ευθύνης μόνο των Δήμων αλλά και της Περιφέρειας.

Ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι οι Δήμαρχοι αν Θέλουν,μπορούν να πετύχουν πολλά!!!

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την ανάρτηση.
Με αγανάκτηση διερχόμενος οδηγός.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.