Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020

Σκηνές Φαρ Ουέστ στην Κονοπίνα Ξηρομέρου

Η Κονοπίνα του Ξηρομέρου χθες γλένταγε, είχε πανηγύρι. Σήμερα όμως το κλίμα στο χωριό δεν είναι χαρούμενο. Σκηνές Φαρ Ουέστ διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα στις 5:20. Σε χωματόδρομο παρακείμενο του χώρου όπου γινόταν το πανηγύρι σημειώθηκε σοβαρή συμπλοκή καθώς ένας 23χρονος πυροβόλησε πατέρα και γιο 48 και 21 χρονών αντίστοιχα. Και οι δυο νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αγρινίου ο 21χρονος ελαφρά καθώς σφαίρα “έφαγε” στο πόδι και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 48χρονος τον οποίο οι σφαίρες τον πέτυχαν στο στήθος και στο λαιμό. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση αναζητεί τον 23χρονο αλλά και τις αιτίες που όπλισαν το χέρι του.

NEOTEΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο 48χρονος σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων,διατρέχει κίνδυνο αναπηρίας. Παράλληλα τέσσερα άτομα  θα προσαχθούν αύριο στον εισαγγελέα για εξέταση  μετά απο μήνυση ενός εκ των υιών του 48χρονου.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Παραδόθηκε ο 23χρονος δράστης στο Αστυνομικό Τμήμα Κατούνας κατά 21.30. Φόβοι για βεντέτα στο χωριό.Το πρωί της Πέμπτης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.