Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

“Σκόπιμα ψέμματα από τον Αμύντα”

“Σκόπιμα ψέμματα από τον Αμύντα”

O   Παναιτωλικός πήρε τη νίκη απέναντι στον «Γ.Σ. Αμύντα Αμυνταίου», εντός έδρας  στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου και συνέχισε το σερί των νικών στην έδρα του για το Πρωτάθλημα Χειροσφαίρισης της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών Ελλάδος ωστόσο η αντιπαράθεση των  ομάδων είχε και συνέχεια εκτός γηπέδου.

Η ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου στην επίσημη ιστοσελίδα της κάνει αναφορά για «ζούγκλα» στο Αγρίνιο και αναφέρει πράγματα που προκάλεσαν την άμεση αντίδραση του Παναιτωλικού Γ.Φ.Σ που ανέφερε τα εξής:

«Την ανακοίνωση του Αμύντα Αμυνταίου στην επίσημη ιστοσελίδα του, η οποία αναφέρεται στον αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ-Αμύντας Αμυνταίου για το πρωτάθλημα χειροσφαιρίσεως της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών Ελλάδος που έγινε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 στο Δ.Α.Κ. Αγρινίου, με σχόλια ιδιαιτέρως προσβλητικά και προκλητικά τόσο για την ομάδα μας και τους φιλάθλους της όσο και για την πόλη μας, τη χαρακτηρίζουμε ψευδή, αναληθή και σκόπιμη προκειμένου να επηρεάσει την εξέλιξη του πρωταθλήματος.Ο Σύλλογος μας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προστατέψει όχι μόνο το ήθος και το κύρος του, αλλά και το κύρος και την ομαλή συνέχεια και διεξαγωγή του πρωταθλήματος».

Τι λέει ο Αμύντας

Τα ακόλουθα υποστήριξε ο Αμύντας :Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο ντέρμπυ κορυφής της Β Εθνικής, ανάμεσα στον γηπεδούχο Παναιτωλικό και τον Αμύντα Αμυνταίου, με τον τελικό  35-19 να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Και αν ο κόσμος που κατέκλυσε κάθε γωνιά του γηπέδου είχε κάποια δικαιολογία, στις μεθοδεύσεις που επέλεξε (προπηλακισμοί, υβριστικά συνθήματα και ρίψη αντικειμένων)  προκειμένου να επιφέρει εκνευρισμό τους παίκτες του Αμύντα, η  συμπεριφορά ορισμένων παικτών του Αγρινίου ήταν αδικαιολόγητη, προκλητικοί  και σε πολλές περιπτώσεις αντιαθλητική.

Από την προθέρμανση, παίκτες του Παναιτωλικού, έδειξαν τις διαθέσεις τους κινούμενοι απειλητικά κατά  παίκτη του Αμύντα, ενώ στο τέλος του αγώνα , προκλήθηκε σύρραξη στην είσοδο των αποδυτηρίων, καθώς  ορισμένοι παίκτες των γηπεδούχων δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια μερίδα συναθλητών/παραγόντων  να προφυλάξουν τους παίκτες του Αμύντα από  οπαδούς που είχαν συνωστιστεί πάνω από την είσοδο των αποδυτηρίων, και είτε προεξέτειναν τα πόδια τους από τα κιγκλιδώματα για να χτυπήσουν τους παίκτες είτε τους κατέπτυαν , επιφέροντας  τους θρασύδειλα χτυπήματα από πίσω.

Το κερασάκι στην τούρτα ,ήρθε να προσθέσει το ετεροκίνητο και φοβικό διαιτητικό δίδυμο από την Πάτρα των Χρόνη και Αβράμη, που πέρα από την μεροληπτική στάση που κράτησαν σε βάρος του Αμύντα Αμυνταίου στο Α ημίχρονο, όπου και κρίθηκε η έκβαση του αγώνα, δεν κατέγραψε καμία παρατήρηση στο φύλλο αγώνος για τα όσα συνέβησαν.

Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση του ο προπονητή του Αμύντα Ζαφείρη Μπεκερίδη,  που όταν ζήτησε από τους διαιτητές να στρέψουν το βλέμμα τους , στα όσα εξελίσσονταν στην είσοδο των αποδυτηρίων , εκείνοι  αφού τον αγνόησαν επιδεικτικά, στράφηκαν προς την μεριά της γραμματείας, όπου προσπαθούσαν να κλείσουν το συντομότερων δυνατόν το φύλλο αγώνος.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.