Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Σπύρος Κωνσταντάρας: Γνωρίζουν καλά οι πολίτες του Θέρμου…

κων1-232x300O κ. Σπύρος Κωνσταντάρας   με δήλωσή του απαντά στην ανακοίνωση του κ. Θόδωρου Κασόλα και όσα του καταλόγισε ο τελευταίος αναφορικά με τις διεργασίες στο δήμο Θέρμου. Αναλυτικά η δήλωση:        

ΔΗΛΩΣΗ ΣΠΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ

       «Υπάρχουν άνθρωποι που η κατηγορία τους είναι για σένα ο καλύτερος έπαινος», έλεγαν οι Λατίνοι. Αυτό παρατηρώ μεταξύ των συμπολιτών μου, αλλά και όσων γνωρίζουν την κρυστάλλινη πολιτική μου διαδρομή, οι οποίοι απομονώνουν, με τη στάση τους, το νέο έγγραφο πολιτικό παραλήρημα του κ. Κασόλα και του υποκινητή του. Μάλιστα,  τον ενόχλησε ότι πολιτεύομαι και σε ολόκληρο το νομό. Είναι ο ίδιος που στις 1/2/2014 με δημόσια δήλωσή του απαξίωνε σχεδόν στο σύνολό τους, τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Θέρμου. Η νέα ανακοίνωσή του αποδεικνύει την πολιτική του γύμνια, αφού δεν επεξηγεί, γιατί το « 1 ένα» και το «3 τρία» έγγραφο που δημοσιεύει, με ημερομηνία 12-2-2014, δεν φέρουν την υπογραφή του κ. Δημάρχου και φέρνει στις 13-2-2014 παραποιημένο κείμενο υπογεγραμμένο, χωρίς προηγούμενη  ενημέρωση  μου και συμφωνία μου, αν και ήξερε ότι από την προηγούμενη μέρα, με δημόσια ανακοίνωση ο συνδυασμός της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» τον είχε απορρίψει, ως μη έχοντα τα εχέγγυα  να είναι συναινετικός υποψήφιος.

   Όσον αφορά στο αν η πορεία μου στην πολιτική είναι υστερόβουλη ή όχι, θα πρέπει να κοιτάξει  ο καθένας τον εαυτό του στον πολιτικό  καθρέφτη. Γνωρίζουν καλά οι πολίτες του Θέρμου ποιος έγινε φτωχότερος από την πολιτική και ποιος πλουσιότερος. Το ποιος είναι ασυνεπής ή συνεπής, επίσης, αποδεικνύεται από την πολιτική του διαδρομή, αν έμεινε πιστός στις αρχές του ή για ιδιοτελείς σκοπούς αυτομόλησε προς το τοπικό «σύστημα» εξουσίας.

   Για να κλείσω οριστικώς την πολιτική και προσωπική μου απάντηση στον «συναινετικό» που έμεινε μόνος, χωρίς υποψηφίους και ψηφοφόρους, ισχύει η ρήση του «Γέρου της Δημοκρατίας»: «εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος».

                                              Θέρμο 21-2-2014

                                        Σπύρος Κωνσταντάρας

                                                 Δικηγόρος

                                       Πολιτευτής  Ν.Δ. Αιτ/νίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. made by stone

  ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙ…-ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ!!!

 2. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΚΟΣ

  ΕΛΠΙΖΩ κάποτε στο δήμο Θέρμου οι συμπολίτες μου να ψηφίζουν ανθρώπους με οράματα, στοχους, προοπτικές και αγάπη για τον τόπο τους, και όχι για το πρωσοπικό τους συμφέρον.
  Κούκος Ανδρέας (μισορεματιανός)

 3. ΤΑΚΗΣ

  ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΝΤΑΣΟΜΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. Ο κ. ΚΑΣΟΛΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – Δ.Υ. – ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ – ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ κ. ΚΑΣΟΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΣΕΠ; ΕΜΜΕΣΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ κ. ΚΑΣΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΣΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ. ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΟΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ. ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ ΠΟΣΟΥ; ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

 4. ΓΙΩΡΓΟΣ

  Αν ρε Κωνσταντάρα χάνεις συνέχεια σε εκλογές σε ολα α μέτωπα. Λίγο αξιοπρέπεια. Άσε νεους στην πολιτικη να αναδειχτουν κάι να τους δοκιμάσουμε

 5. ΝΙΚΟΣ

  Γνωρίζουν πολύ καλα οι θερμιοι γιυαυτο σας καταψηφιζουν συνέχεια και εσείς εκεί εκεί να επιμένετε. Τι να πει κανείς

 6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΙΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.