Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Στ’άρματα,στ’άρματα,εμπρός στον αγώνα…

Στ’άρματα,στ’άρματα,εμπρός στον αγώνα…
Tο κείμενο που σας παραθέτουμε παρακάτω δεν αποτελεί ούτε μανιφέστο εθνικιστικών οργανώσεων ούτε κάποιο δελτίο τύπου συνδέσμου φιλάθλων αθλητικής ομάδας… ούτε καν προσωπικές απόψεις! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ! Πρόκειται για αποσπάσματα των αποφάσεων που έλαβαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Μεσολογγίου κατά την έκτακτη σύγκλιση του συμβουλίου τους, αμέσως μετά τη γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου!

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε κάποια αποσπάσματα των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου:
Καταγγέλλουμε τον εμπαιγμό του αρμοδίου Υπουργού Δικαιοσύνης και τον καλούμε να επανεξετάσει, εδώ και τώρα, την ανιστόρητη, αντεθνική, και ασεβή, απαράδεκτη και προκλητική εκτροπή της Λογικής και των Θεσμών, θέσης του υπέρ του Αγρινίου, βάναυσα και διακριτικά σε βάρος της Πρωτεύουσας του Νομού, την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου
Με οργή και αγανάκτηση θα αναγκαστούμε να κηρύξουμε την Ιερή Πόλη της Ελλάδας «υπό διωγμό», εκεί όπου «κάθε ελεύθερος άνθρωπος είναι Δημότης Μεσολογγίου», και να ανακηρύξουμε και να τοποθετήσουμε αντίστοιχα Τύμβο ονοματεπωνύμων των «ανελεύθερων ομήρων» του ρουσφετιού και της ψηφοθηρίας σε βάρος της Ιστορίας, της Δικαιοσύνης, της Πολιτείας και του Έθνους των Ελλήνων.
Κηρύσσουμε όσους αντιπαλεύουν τα εύλογα, δίκαια και αυτονόητα της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, εχθρούς της Πόλης και του Έθνους και είναι ανεπιθύμητοι σε όποια πολιτική οργάνωση ή οπουδήποτε και αν ανήκουν.
ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ η υποβάθμιση και η συρρίκνωση της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου
Υ.Γ: Κατά την άποψή μας, ο κάθε ”ελεύθερος” πολίτης δικαιούται να αντιδρά και να εναντιώνεται με ότι αυτός πιστεύει ότι θίγει τα δικαιώματά του και την αξιοπρέπειά του! Αυτή εξάλλου είναι και η μαγεία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, αλλά και ένας εκ των βασικών λόγων ύπαρξής του! Βέβαια απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία του εν λόγω πολιτεύματος είναι η τήρηση και ο σεβασμός της έννομης τάξης και των δικαστικών αποφάσεων! Όποιος πράττει τα ανωτέρω δικαιούται να λέει ότι είναι και δημοκρατικός και…ελεύθερος άνθρωπος…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.