Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου, 2020

Στέρεψε το «Ποτάμι» στην Αιτωλοακαρνανία;

To_Potami_logoΠραγματοποιήθηκε η πρώτη μετασυνεδριακή συνάντηση εθελοντών.Κλειστή και χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή η πρώτη πολιτική εκδήλωση στο Αγρίνιο.Την πρώτη του μετασυνεδριακή συνάντηση εθελοντών, μελών δηλαδή, πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης σε ξενοδοχείο του Αγρινίου το Ποτάμι Αιτωλοακαρνανίας.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν τα αποτελέσματα και συμπεράσματα του 1ου Συνεδρίου, η οργάνωση στη Δυτική Ελλάδα, η διαδικασία για την εκλογή νέων τοπικών συντονιστών Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και προτάσεις, ιδέες και απόψεις σχετικά με τη δράση και τη ροή σε θέματα τόσο τοπικού όσο και γενικού ενδιαφέροντος.
Παρά την πρόσκληση όμως που είχαν αποστείλει νωρίτερα προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η συζήτηση έγινε «κεκλεισμένων» των θυρών, ζητώντας ευγενικά την απομάκρυνση των δημοσιογράφων που θέλησαν να παρακολουθήσουν την πολιτική εκδήλωση. Επιπλέον δεν εκφράστηκε ιδιαίτερη προθυμία από πλευράς Ποταμιού για ανάπτυξη επαφών με τα τοπικά μέσα, αφού οι παραβρισκόμενοι δεν θέλησαν να παρέχουν ούτε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας ή την παραμικρή ενημέρωση. Κρίνοντας όμως από τον αριθμό αυτών που έδωσαν το παρών στην κλειστή διαδικασία, μάλλον το Ποτάμι έχει χάσει την ορμή που του έδωσαν τα ποσοστά που έλαβε στις πρόσφατες εκλογές και μοιάζει πλέον περισσότερο με «ρέμα».

Κώστας Καρακώστας
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.