Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

Σταμάτης εναντίον…Σταμάτη

Σταμάτης εναντίον…Σταμάτη

unnamedΓαζώνει μετεκλογικά στο facebook ο Δημήτρης Σταμάτης. Ο πολύπειρος Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις και το εκλογικό αποτέλεσμα  με αιχμηρό τρόπο με τα βέλη να στρέφονται προς πολλές εσωκομματικές κατευθύνσεις , από την ηγεσία της ΝΔ  μέχρι την ηγεσία της… ΝΟΔΕ.

Ωστόσο η πλέον ηχηρή παρέμβασή του είναι πως εστίασε με έντονο τρόπο την κριτική του στον συνονόματο του Δημήτρη Σταμάτη, τον  Θεσσαλονίκης στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

Οι δύο  τους γνωρίζονται άλλωστε πολύ καλά καθώς μαζί ακολούθησαν τον Αντώνη Σαμαρά στην ΠΟΛ.ΑΝ. οπότε κάτι περισσότερο θα ξέρει ο Αιτωλοακαρνάνας Σταμάτης που για τον Θεσσαλονικιό γράφει τα εξής:  «Λυπάμαι όμως ότι του άξιζε καλλίτερη τύχη του ίδιου του Σαμαρα!Και επειδή πολλοί δεν είχατε καν γεννηθεί ,το ίδιο συνέβη το 93 ο ίδιος άνθρωπος τον παρέσυρε από το 8,5% στην πολιτική άνοιξη, τον πήγε στο 1,90% . Μιλάω για τον Σταμάτη που ο Μητσοτάκης τον διόρισε Βουλευτή με λίστα, και αυτός τον Πούλησε!! Δεν θα πούλαγε τώρα εσάς;;;; Επαναλαμβάνω ο Σταμάτης. ΝΤΡΟΠΗ».

j16-640x360

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. giannis

    ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Δ., ΠΟΛΑΝ ,Ν.Δ – ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ,ΜΕΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ,ΟΥΤΕ ΠΩΛΗΤΗΣ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΝΑ ΗΣΟΥΝ .ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.

  2. Χημικός

    Χα χα χα! Αυτά πληρώνει ο πάντα καλόπιστος Ελληνικός λαός! Να δώ πότε θα βάλει μυαλό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.