Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Στασιμότητα για Ζαραδούκα. Στο Αγρίνιο ο Μητρόπουλος. Κοντά και σε Καπνόπουλο.

Στασιμότητα για Ζαραδούκα. Στο Αγρίνιο ο Μητρόπουλος. Κοντά και σε Καπνόπουλο.

Τις τελευταίες ημέρες τα βλέμματα των διοικούντων την ΠΑΕ Παναιτωλικός είναι στραμμένα προς το βορρά και συγκεκριμένα στο Βόλο και στην Καβάλα. Ο υποβιβασμός των δύο ομάδων, είχε ως επακόλουθο αρκετοί παίκτες αναγνωρισμένης ποδοσφαιρικής αξίας να μείνουν ελεύθεροι, με αποτέλεσμα ουκ ολίγοι σύλλογοι να θέλουν να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ήδη στον Παναιτωλικό βρίσκονται ένα βήμα πριν την επισημοποίηση της συνεργασία με τον Παύλο Μητρόπουλο του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος από χθες βρίσκεται στο Αγρίνιο και αναμένεται να επισημοποιηθεί η απόκτησή του. Βέβαια, για τη μεσαία γραμμή τα καναρίνια φλερτάρουν έντονα τις τελευταίες ώρες με τον νεαρό (γεννηθείς το 1992) ποδοσφαιριστή της Καβάλας Γιώργο Καπνόπουλο, με τον οποίο οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ο 19χρονος παίκτης, που έχει μόλις μια συμμετοχή στη Super League, έχει πολύ καλές συστάσεις και σίγουρα αποτελεί μία αξιόλογη επένδυση για το μέλλον.

 Και αν το τοπίο είναι ξεκάθαρο για τους προαναφερθέντες δύο ποδοσφαιριστές, δεν συμβαίνει το ίδιο με την περίπτωση του Γιάννη Ζαραδούκα, όπου επικρατεί μια συγκεχυμένη κατάσταση. Αναφορικά με την επίσημη τοποθέτηση της διοίκησης επί του θέματος, αυτή παραμένει ως έχει όπως το agrinionews έχει ήδη γράψει, δηλαδή αναμένει από το διεθνή ποδοσφαιριστή να τηρήσει τα συμφωνηθέντα.

 Βέβαια, αρκετοί υποστηρίζουν ότι τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει, καθώς όπως υπογραμμίζουν  δεν είναι δυνατόν να ενταχθεί στο ρόστερ κάποιος με το ζόρι τη στιγμή μάλιστα που η θέση έχει καλυφθεί με την προσθήκη του Άντι. Επιπλέον, επισημαίνουν πως δεν εχει λόγο ο νεοφώτιστος Παναιτωλικός να έρθει σε ρήξη με μία εκ των ισχυρότερων ομάδων του πρωταθλήματος, όπως ο Ολυμπιακός, εφόσον βέβαια ενδιαφέρεται για το διεθνή ποδοσφαιριστή.

Εν αναμονή του ξεκαθαρίσματος των προθλεσεων  Ολυμπιακού και Ζαραδούκα, , τα μέλη της διοίκησης  του Παναιτωλικού  αναμένεται να αποφασίσουν σήμερα για την τελική διαχείριση του θέματος .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.