Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Στα άκρα η κόντρα Σαλμά- Βλάχου (video)

Στα άκρα η κόντρα Σαλμά- Βλάχου (video)

Σαλμάς: θα τον πάω στον Εισαγγελέα- Βλάχος: δεν φοβάμαι, έχει ευθύνες

unnamedΤην ώρα που τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Αγρινίου  ταλαιπωρούν τους πολίτες της περιοχής, συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάριου Σαλμά και του Διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Βλάχου.
Ο Μάριος Σαλμάς μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αχελώου τόνισε πως υπάρχουν ποινικές ευθύνες στο πρόσωπο του διοικητή και ότι θα πάει στον Εισαγγελέα τον κ. Βλάχο καθώς εδώ και 1,5 χρόνο δεν λειτουργεί ο μαγνητικός τομογράφος και οι ασθενείς πηγαίνουν σε ιδιωτικά κέντρα. Αναφορικά με τους ιδιώτες πάντως εύκολα γίνεται αντιληπτό και προς ποια κατεύθυνση πήγαινε το υπονοούμενο Σαλμά πως “στις  εκλογές όμως αυτό φάνηκε  να μην ενοχλεί τους πολίτες του Αγρινίου”.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Βλάχος δηλώνει ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και επιρρίπτει ευθύνες στον κ. Σαλμά λέγοντας πως “όφειλε όταν ήταν υπουργός να προβλέψει στο οργανισμό το σχετικό προσωπικό για τον Μαγνητικό”. “Ελεύθερος είναι να πάει στον Εισαγγελέα αλλά αρμόδιο για τις αποφάσεις του Νοσοκομείου είναι το διοικητικό συμβούλιο”, ανέφερε ο διοικητής και σημείωσε επίσης πως ο Μάριος Σαλμάς έχει άμεση ενημέρωση για τις αποφάσεις καθώς συνεργάτης του είναι στο διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος.
Ο Μάριος Σαλμάς πάντως μιλά με θετικά λόγια για τον Π.Κουρουμπλή ενόψει και της αυριανής συνάντησης τους . Παρομοίως θετικά μιλά για τον Κουρουμπλή και ο Γ.Βλάχος. “Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τον υπουργό μας ο οποίος διόρισε άμεσα δύο επικουρικούς, έναν καρδιολόγο και μια παιδιάτρο και που προκύρηξε δύο θέσεις για επικουρικούς καρδιολόγους που όταν έρθουν δεν θα έχει πρόβλημα το Νοσοκομείο”, ανέφερε.

Δείτε το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Aχελώου:

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. pol

    Αναξιοκρατία Είναι η κυριαρχία των Αναξίων στην Δημόσια -αλλά σε μικρότερο βαθμό ακόμα και στην ιδιωτική- ζωή, καθώς σε διορισμούς και προσλήψεις το κίνητρο που καθοδηγεί δεν είναι η αξιοσύνη των ατόμων και οι ανάγκες της κοινωνίας, αλλά είτε η εξυπηρέτηση των συμφερόντων διαπλοκής πολιτικών και επιχειρηματιών είτε η αύξηση της εκλογικής πελατείας.

  2. Γιωργος Κ.

    κ. Σαλμά, πάρε τον Βλάχο σου και την πλακέτα σου – σά δε ντρέπεστε – και μπρός….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.