Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Στα καλλιστεία … αλλά ως κριτής η Λίνα Χατζή!

Στα καλλιστεία … αλλά ως κριτής η Λίνα Χατζή!

Στα πολιτικά σενάρια των τελευταίων ημερών διακινείται έντονα αυτό των πρόωρων εκλογών μέχρι τα Χριστούγεννα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η πλειονότητα των προσώπων που πολιτεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2009 να συνωστίζεται στα κεντρικά γραφεία των πολιτικών κομμάτων στην Αθήνα, προκειμένου να πάρουν έστω και άτυπα το πράσινο φως για να αρχίσουν να κινούνται στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν ισχύει, τουλάχιστον επί του παρόντος, για την πολιτευτή της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία Λίνα Χατζή. Η αλήθεια είναι ότι η γοητευτική πρώην νομαρχιακή σύμβουλος, παντρεμένη και μόνιμα πλέον εγκατεστημένη στη γειτονική Πάτρα έχει αφοσιωθεί περισσότερο στην οικογενειακή της ζωή, κρατώντας χαμηλούς τόνους αναφορικά με τις πολιτικές τις προθέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε συμμετέχει τόσο ενεργά όσο παλαιότερα στα κοινά, με αποτέλεσμα να μη μένει πλέον αυστηρά προσκολλημένη στο επιτηδευμένο προφίλ που επιτάσσει η ενασχόληση με αυτά.

Έτσι, όσοι γνωρίζουν τα ανωτέρω δεν παραξενεύτηκαν καθόλου μόλις την είδαν να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή των Καλλιστείων Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκαν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα. Η ίδια, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το agrinionews, έδειχνε λαμπερή και ευδιάθετη όσο ποτέ. Βέβαια, ρόλο σε αυτή της συμμετοχή έπαιξε τόσο το γεγονός ότι τα Καλλιστεία διοργανώθηκαν από τον Αγρινιώτη συμπατριώτη της Γιάννη Αντωνόπουλο όσο και ότι ο σύζυγός της δραστηριοποιείται πλέον επαγγελματικά στο χώρο της ένδυσης, καθώς είναι ιδιοκτήτης σχετικού καταστήματος στο κέντρο της Πάτρας.

Περισσότερες φωτογραφίες για τα εν λόγω καλλιστεία δείτε  κάνοντας κλικ εδώ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.