Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Στα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου ο Κατσικόπουλος

Στα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου ο Κατσικόπουλος

Από τις 10 το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η επίσκεψη του νέου διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Κατσικόπουλου στον ενιαίο οργανισμό που, πλέον αποτελούν τα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου. Ο κ. Κατσικόπουλος, συνοδευόμενος από τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Πατσιαλό, βρίσκεται ήδη στο Μεσολόγγι και αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι να βρίσκεται στο Αγρίνιο ξεκινώντας την περιοδεία του στην πολύ μεγάλη Περιφέρεια που προΐσταται. Στην επίσκεψη όπως έχουμε πει δίνεται μεγάλη σημασία γιατί είναι πραγματικό στοίχημα το να λειτουργήσουν τα δύο αυτά νοσοκομεία σαν μια οντότητα.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Από την επίσκεψη Κατσικόπουλου. «Θα χρειαστούν και εσωτερικές μετακινήσεις προσωπικού στα διασυνδεόμενα νοσοκομεία»

Λίγο μετά τις 12 η ώρα έφτασε το κλιμάκιο της 6ης ΥΠΕ στο Αγρίνιο. Όπως δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Κατσικόπουλος, πριν την ευρεία σύσκεψη που είχε με τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου Αγρινίου, η λειτουργία του διασυνδεόμενου νέου νοσοκομείου ως μια οντότητα, αποτελεί προτεραιότητα. «Από ότι έχω διαπιστώσει» ανέφερε, «τα προβλήματα παντού είναι τα ίδια πάνω κάτω. Χρειαζόμαστε και τη δική σας συμμετοχή(σ.σ. των ΜΜΕ) ώστε να γίνει κατανοητό ότι θα χρειαστούν και εσωτερικές μετακινήσεις υπαλλήλων όπου αυτό είναι απαραίτητο, γιατί είναι γνωστό ότι όλοι ζητούν προσωπικό. Όλα τα θέματα θα τα μεταφέρουμε στη μεγάλη σύσκεψη που θα γίνει στην Αθήνα από 7 έως 9 του μήνα. Πρέπει πάντως να πω ότι το Αγρίνιο πέτυχε στο πρόσφατο παρελθόν πολύ καλές επιδόσεις αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Δεν είναι μόνος σκοπός οι δείκτες αλλά και ο άνθρωπος και η παρεχόμενες σε αυτόν υπηρεσίες», κατέληξε.
Σε ερώτηση πάντως αν έχουν αναπροσαρμοστεί οι στόχοι για κάποιες περιπτώσεις δομών υγείας, ο κ. Κατσικόπουλος απάντησε αρνητικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.