Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Στα “σκαριά” η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ Καλυβίων

ÐÁÏÊ2.cdr

Μέχρι την προσεχή Τετάρτη  1η Ιουλίου, αναμένονται να κορυφωθούν οι συζητήσεις και να οριστικοποιηθούν τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στη νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ Καλυβίων, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες…

Ήδη  εδώ και 15 ημέρες τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης είχαν παραδώσει ενυπόγραφα τις παραιτήσεις τους  στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καλυβίων, Γρ. Τσελεπή, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε επαφές και συνομιλίες με διάφορα άτομα που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους  τόσο να συμμετάσχουν στη διοίκηση όσο και να αποτελέσουν κατά κάποιο τρόπο μια υποστηρικτική ομάδα που θα βοηθήσει οικονομικά, καθώς και με χορηγίες, την προσπάθεια του συλλόγου.

Διερευνητικές επαφές είχαν όμως αναληφθεί  τις προηγούμενες ημέρες και από διάφορες πλευρές προκειμένου να προσεγγίσουν πρόσωπα που κάποια εξ΄αυτών έχουν ασχοληθεί και παλαιότερα με τα διοικητικά της ομάδας.

Εν ολίγοις οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, η νέα διοίκηση είναι στα ¨σκαριά¨ και απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες έως ότου ανακοινωθεί η σύνθεσή της αλλά και τα ονόματα των προσώπων, στα οποία ακολούθως θα ανατεθούν  ρόλοι και αρμοδιότητες.

Υπάρχει λοιπόν διάχυτη η αισιοδοξία ότι σύντομα ο ΠΑΟΚ Καλυβίων θα αποκτήσει νέα διοίκηση η οποία θα πρέπει  άμεσα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τον προγραμματισμό για την αγωνιστική χρονιά στην Α΄Τοπική κατηγορία.

http://kalyvia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.