Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, 2020

Στην Άρτα εξοπλισμός του παλαιού Νοσοκομείου Αγρινίου!

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟ Γ.Ν.ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της, μέσα στα πλαίσια της γενικότερης προσπάθειάς της για ενίσχυση του Νοσοκομείου με ανθρώπινο δυναμικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, προέβη την περασμένη Τρίτη 25 Νοεμβρίου στην παραλαβή ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς αντικατάσταση του παλαιού, αξίας 70.000€, από το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας (Ν.Μ. Αγρινίου) ύστερα από την παραχώρησή του με απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ .
Συγκεκριμένα παρέλαβε τέσσερα κρεβάτια ηλεκτρονικά ΜΕΘ, τέσσερα τραπεζίδια τροχήλατα που τοποθετούνται μπροστά από τα κρεβάτια της ΜΕΘ, δύο καρέκλες αιμοκάθαρσης, δύο αναπνευστήρες τροχήλατοι της ΜΕΘ, τέσσερις αντλίες στρώματος και μία χειρουργική τράπεζα γενικής χειρουργικής
«Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. κ.Ν.Γ.Στακιά, τον Διοικητή κ.Γ.Βλάχο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας (Ν.Μ. Αγρινίου).Συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας», σημειώνει ο αγρινιώτης διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας κ. Νίκος Κατσακιώρης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.