Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Στην αναμονή για Μελισσά

Τα άκρως τυπικά απομένουν για  την επίσημη ανακοίνωση και του  Πασχάλη Μελισσά από τον Παναιτωλικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η απόφαση  του δικαστηρίου της ποδοσφαιρικής  ομοσπονδίας της Κύπρου αναμένεται να βγει σύντομα μιας και τότε θα έχει παρέλθει ήδη ένας μήνας από την προσφυγή που είχε καταθέσει ο παίκτης εναντίον της παλιάς του ομάδας. Τούτο διότι η ποδοσφαιρική νομοθεσία της Κύπρου αναφέρει ότι αν παρέλθει ένας μήνας από την προσφυγή που έχει καταθέσει ένας ποδοσφαιριστής και η ομάδα του δεν την έχει προσβάλει, τότε το δικαστήριο συγκαλείται και δικάζει ουσιαστικά ερήμην, δίνοντας την ελευθέρας στον ποδοσφαιριστή και το δικαίωμα να αγωνιστεί σε όποια ομάδα εκείνος επιθυμεί.

Η ΑΕ Πάφου δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε κάποια κίνηση προσβολής της προσφυγής του Μελισσά και κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί ούτε τις επόμενες μέρες με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται εντός των ημερών θετικά για τον παίκτη.

Στον Παναιτωλικό υπολογίζουν  όλα αυτά τα διαδικαστικά να έχουν  τελειώσει μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και τον παίκτη να είναι ουσιαστικά διαθέσιμος στον Καραγεωργίου στο μεθεπόμενο ματς στην Κρήτη απέναντι στον Εργοτέλη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.