Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στην… εξορία η ΑΕΜ!

Στην… εξορία η ΑΕΜ!
Στην… εξορία η ΑΕΜ!

aem5Την έδρα της, η οποία αποτελεί σημαντικό όπλο στην προσπάθεια που κάνει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα στερηθεί η ΑΕ Μεσολογγίου. Την Κυριακή θα βρεθεί… εξόριστη στη Ναύπακτο, όπου θ’ αντιμετωπίσει την Αχαϊκή.

Ο λόγος είναι η ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου και η ανάγκη να γίνουν άμεσα έργα συντήρησης και βελτίωσης.Οι υπεύθυνοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευτυχή συγκυρία ότι για περισσότερες από τριάντα μέρες η ΑΕΜ έχει να δώσει ένα και μοναδικό παιχνίδι ως γηπεδούχος. Έτσι, σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του Παπαχαραλάμπειου Εθνικού Σταδίου στη Ναύπακτο που το παραχώρησαν, έκαναν αίτημα στην ΕΠΟ να γίνει εκεί ο αγώνας της Κυριακής με την Αχαϊκή.

Την επόμενη Κυριακή 17 Νοεμβρίου δεν γίνονται αγώνες στη Γ’ Εθνική, ενώ η ΑΕΜ παίζει στη συνέχεια δύο παιχνίδια εκτός έδρας. Στις 24 του μήνα στη Μανωλάδα με τη Δόξα και την 1η Δεκεμβρίου στην Κόρινθο με την τοπική ομάδα. Ως γηπεδούχος παίζει ξανά στις 8 Δεκεμβρίου, όταν για τη 10η αγωνιστική υποδέχεται τον Πανναυπλιακό.

Αυτό το χρονικό διάστημα προσφέρει την ευκαιρία βελτίωση της εικόνας του αγωνιστικού χώρου, με την ελάχιστη απώλεια της δυνατής έδρας της ΑΕ Μεσολογγίου. Και αυτός ήταν ο λόγος που αποφασίστηκε να γίνουν τα έργα άμεσα.

Η διοίκηση της ΑΕΜ απ’ την πλευρά της είναι διατιθεμένη να μην στερήσει από τους φιλάθλους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Αχαϊκή. Έτσι ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει με δικά της έξοδα πούλμαν για τη μεταφορά όσων φιλάθλων επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι στη Ναύπακτο, με την προϋπόθεση να δηλώσουν συμμετοχή έως το βράδυ της Παρασκευής. Η ανταπόκριση φαίνεται ότι θα είναι μεγάλη και η ομάδα θα έχει στο πλευρό της και σ’ αυτό το παιχνίδι πολύ κόσμο.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.