Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Στην κορυφή ο “Ηρακλής” Αγρινίου στα No Limits στην Πάτρα

Στην κορυφή ο “Ηρακλής” Αγρινίου στα No Limits στην Πάτρα

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

 

ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο  ΄΄ΗΡΑΚΛΗΣ΄΄ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΣΤΑ NO LIMITS ΤΗΝ

1η  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

     Ο Αγρινιώτικος Σύλλογος ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομά του με τα ΔΥΝΑΜΙΚΑ λεγόμενα Αθλήματα,  όπως  το KICK BOXING, ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΚΑΙ ΜΜΑ, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη διοργάνωση  ΄΄ NO LIMITS΄΄ που διεξήχθη στην Πάτρα την 1η Δεκεμβρίου 2012.

Αυτή τη φορά αγωνίστηκε για τον ΗΡΑΚΛΗ Αγρινίου ο αθλητής ΚΡΑΝΗΣ Ιωάννης, ο οποίος και πάλι ήταν πιστός στο ραντεβού του με τη νίκη!!!  Μετά από μία μεγάλη διάρκεια προετοιμασίας κάτω από την καθοδήγηση  του εκπαιδευτή του ΚΑΨΙΜΑΛΗ Γεωργίου βγήκε πανηγυρικά νικητής  από το ριγκ σε έναν πολύ δυνατό αγώνα KICK BOXING.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα δώσει και πάλι το παρόν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  KICK BOXING που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία KICK BOXING  την

7-8 Δεκεμβρίου 2012 στη Λάρισα συμμετέχοντας με τέσσερις (4) αθλητές υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή τους κ. ΚΑΨΙΜΑΛΗ Γεωργίου.

Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει τόσο τον εκπαιδευτή όσο και τον αθλητή ΚΡΑΝΗ Ιωάννη για την επιτυχία του και εύχεται συνέχεια στις διακρίσεις και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.